Ο Αλμέιδα περιμένει τουλάχιστον έξι παίκτες στην Ολλανδία, μέχρι και την Παρασκευή

Ο Αλμέιδα περιμένει τουλάχιστον έξι παίκτες στην Ολλανδία, μέχρι και την Παρασκευή

Κώστας Τσίλης 10:40 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 01.07.2024

Η ΑΕΚ πλέον βρίσκεται στο Μπουργκ Χάαμσταντ για το δεύτερο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, το Sportal.gr θα είναι παρών και ο Αργεντινός τεχνικός περιμένει... αφίξεις

Το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Αλκμαάρ, ήταν και περίεργο και προέκυψε και ζόρικο. Ήταν πολλές οι απουσίες και τα κενά, προέκυψε και η βαριά ήττα στο φιλικό με την Άλκμααρ. Όμως πλέον η αποστολή της ΑΕΚ μετακόμισε στο Μπουργκ Χάαμσταντ για το δεύτερο κομμάτι του βασικού σταδίου, που αναμένεται να είναι και το πιο ουσιαστικό και στο οποίο θα δώσει το παρών και το Sportal.gr. Με τον Ματίας Αλμέιδα, να περιμένει αφίξεις τις επόμενες μέρες.

Μέχρι και την Παρασκευή, στις προπονήσεις της ΑΕΚ αναμένεται να προστεθούν τουλάχιστον έξι ποδοσφαιριστές. Καταρχάς είναι θέμα... ωρών να ολοκληρωθούν τυπικά οι μεταγραφές του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και του Πάπε Σισέ. Αυτό σημαίνει πως αμφότεροι θα ταξιδέψουν και άμεσα στην Ολλανδία, για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας και να πιάσουν δουλειά.

Επίσης ο Αλμέιδα περιμένει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, πιθανότατα την Πέμπτη ή την Παρασκευή, τους τέσσερις διεθνείς που συμμετείχαν στο Euro. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο Ντομαγκόι Βίντα και ο Νταμιάν Σιμάνσκι βρίσκονται σε άδεια προκειμένου να πάρουν ανάσες. Όμως αυτή η άδεια είναι... εξπρές, καθώς θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να μπουν και αυτοί στις προπονήσεις.

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα πάει στο Μπουργκ και ο Νορντίν Άμραμπατ. Μέσα τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί και επίσημα η συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Μαροκινού μεσοεπιθετικού για ακόμα έναν χρόνο. Και ως εκ τούτου και ο Άμραμπατ θα πρέπει να μπει στην δουλειά της προετοιμασίας.

Αυτές οι αφίξεις, είναι οι... σίγουρες. Προφανώς αν προκύψει και οτιδήποτε άλλο σε μεταγραφή που θα ολοκληρωθεί εγκαίρως και ο παίκτης θα μπορεί να ταξιδέψει στην Ολλανδία, θα είναι ευπρόσδεκτο για τον Αλμέιδα. Πάντως και αυτές οι έξι αφίξεις, έχουν την σημασία τους.