ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα προφυλάσσει μόνο Μουκουντί, Βίντα και Σιμάνσκι για το Κύπελλο
i

ΑΕΚ, προπόνηση/©intime

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα προφυλάσσει μόνο Μουκουντί, Βίντα και Σιμάνσκι για το Κύπελλο

Κώστας Τσίλης 19:20 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 20.08.2024

Ο Αλμέιδα άφησε μόνο τον Μουκουντί, τον Βίντα και τον Σιμάνσκι εκτός αποστολής από το ματς κυπέλλου στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Πανσερραϊκό

Η αλήθεια είναι πως το αυριανό (18/1) ματς κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν είναι το ίδιο με την ρεβάνς της προηγούμενης Τετάρτης με την Κηφισιά. Κυρίως διότι πρόκειται για το πρώτο ματς για την φάση των "8" της διοργάνωσης και η ΑΕΚ θέλει να κλειδώσει από την αρχή την πρόκριση. Κάτι που φάνηκε και από τις επιλογές του Αλμέιδα για την αποστολή. 

Ο Αργεντινός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής προκειμένου να τους προφυλάξει μόνο τους Μουκουντί, Βίντα και Σιμάνσκι. Κατά τα άλλα όλους τους υπόλοιπους πλην των τραυματιών Σιντιμπέ, Γαλανόπουλου, Γκατσίνοβιτς, Μοχαμάντι και Ελίασον, τους έβαλε κανονικά στο αγωνιστικό πλάνο για το αυριανό ματς. 

Φυσικά και ο Αλμέιδα θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Παρόλα αυτά θέλει να έχει και... όπλα στον πάγκο, αν και εφόσον παραστεί ανάγκη να τα χρησιμοποιήσει. Εξ' ου και δεν επέλεξε να κάνει ένα πιο ευρύ rotation, τουλάχιστον ως προς την σύνθεση της αποστολής.