ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα σκέφτεται να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Λάτσι
i

Ζίγκα Λάτσι/©intime

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα σκέφτεται να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Λάτσι

Κώστας Τσίλης 13:55 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 20.08.2024

Ο δανεισμός του Λάτσι στην Κόπερ διακόπτεται, ο παίκτης επιστρέφει στα Σπάτα και υπάρχουν σκέψεις να παραμείνει μέχρι και τουλάχιστον το καλοκαίρι, παρότι η επιστροφή του δεν ήταν στον σχεδιασμό της ΑΕΚ

Είναι γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι ο Ζίγκα Λάτσι δεν έπεισε τον Ματίας Αλμέιδα πως είναι έτοιμος για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της φετινής ΑΕΚ. Εξ ου και δόθηκε δανεικός στην Κόπερ. Ούτε όμως στην Σλοβενία πήγαν καλά τα πράγματα για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό. Ο δανεισμός του διακόπηκε, επιστρέφει στα Σπάτα και υπάρχει μια σκέψη για μια δεύτερη ευκαιρία. 

Μπορεί να υπάρχουν ήδη κάποιες ομάδες από την Σλοβενία που θα ήθελαν να συζητήσουν τον εκ νέου δανεισμό του Λάτσι. Όμως φαίνεται πως υπάρχει μια τάση, για να δοθεί στον παίκτη μια δεύτερη ευκαιρία για τον Αλμέιδα. Βεβαίως αν ήταν για τον Λάτσι μια φορά δύσκολο το περασμένο καλοκαίρι να μπει στο rotation των κεντρικών αμυντικών, τώρα είναι δέκα φορές. Για περισσότερους από έναν λόγους. 

Ούτε καν αγωνιστικό ρυθμό δεν έχει ο Λάτσι, καθώς με την Κόπερ πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Και επίσης αυτή την εξέλιξη με το τέλος του δανεισμού, δεν την επεδίωξε η ΑΕΚ. Επομένως δεν ήταν και στον σχεδιασμό της η επιστροφή του παίκτη. Από την άλλη μεριά, είναι μόλις 21 ετών. Και ο Αλμέιδα είναι από τους προπονητές που πιστεύει πολύ και στις δεύτερες ευκαιρίες. Επομένως είναι πολύ πιθανό, ο Λάτσι να παραμείνει στα Σπάτα μέχρι και το καλοκαίρι. Εξάλλου υπάρχει πάντα και η προοπτική της ΑΕΚ Β.

Βεβαίως ο 21χρονος Σλοβένος πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της περυσινής σεζόν παίζοντας στην ΑΕΚ Β. Και αυτό ήταν κάτι που του στοίχισε πολύ κυρίως ψυχολογικά και τον πήγε και αρκετά πίσω. Παρόλα αυτά, ίσως μετά το κακό πρώτο μισό σεζόν που έκανε στην Σλοβενία, να σκέφτεται και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής διαφορετικά τα πράγματα.