Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Κοϊτά έως το 2029!

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Κοϊτά έως το 2029!

Κώστας Τσίλης 17:04 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 13.07.2024

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά είναι κι επίσημα παίκτης της ΑΕΚ έως το 2029 και από την Δευτέρα θα είναι στα Σπάτα για να κάνει και αυτός την πρώτη του προπόνηση.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την διαδικασία της ολοκλήρωσης μεταγραφικών κινήσεων και μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα χθες, ήταν η σειρά του Αμπουμπακαρί Κοϊτά σήμερα. Ο Μαυριτανός εξτρέμ που βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα, πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις, διευθέτησε και όλα τα τελευταία διαδικαστικά και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Ένωση. Μάλιστα παρών και σ' αυτήν την μεταγραφή, ήταν ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Για οριστική συμφωνία του Λαμέλα με την ΑΕΚ, γράφει και ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:28 - 13.07.2024

Για οριστική συμφωνία του Λαμέλα με την ΑΕΚ, γράφει και ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο

Από την Αργεντινή πλέον "σκάνε" συνεχώς δημοσιεύματα σχετικά με την Ένωση και τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή, ακόμα και από τους πιο έγκυρους ρεπόρτερ, με την ΑΕΚ πάντως να επιμένει πως δεν υπάρχει ακόμα τίποτα

Ο Κοϊτά είναι πλέον και επισήμως παίκτης της ΑΕΚ μέχρι και το 2029. Αυτό σημαίνει πως θα πάει την Δευτέρα το απόγευμα στα Σπάτα, όπως άλλωστε και ο Περέιρα, για να πιάσει δουλειά με τον Ματίας Αλμέιδα. Και πλέον τόσο ο Μαυριτανός εξτρέμ, όσο και ο Αργεντινός μέσος θα "τρέξουν" προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Με δεδομένο πως στις 24 του μηνός, ξεκινούν τα ευρωπαϊκά προκριματικά της ΑΕΚ.

Όσο για τις πρώτες δηλώσεις του Κοϊτά ως παίκτης της ΑΕΚ, ήταν και με αναφορά στον σύλλογο αλλά και τον Αλμέιδα και την διοίκηση«Είμαι ευγνώμων που θα γίνω κομμάτι της ΑΕΚ. Είναι τιμή για μένα και για την οικογένειά μου να παίζω σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ένιωσα ότι ο κόουτς Αλμέιδα και η διοίκηση ήθελαν πραγματικά να έρθω στον σύλλογο».

Αμπουμπακαρί, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».