Ο Βίντα προπονήθηκε κανονικά και παίζει με Ντιναμό

Ντομαγκόι Βίντα

i

©Intime

Ο Βίντα προπονήθηκε κανονικά και παίζει με Ντιναμό

Κώστας Τόπας 14:59 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 14.08.2024

Ο Ντομαγκόι Βίντα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς στην προετοιμασία της ΑΕΚ το Σάββατο (05/08) κι έτσι θα είναι έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τις αναμετρήσεις με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ενα μεγάλο ερώτημα για τον αγώνα με τους Κροάτες ήταν η συμμετοχή του Ντομαγκόι Βίντα. Και αυτό διότι ο Ματίας Αλμέιδα είδε με την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με την Τραμπζονσπόρ τον 34χρονο στόπερ να πέφτει στο έδαφος και στη συνέχεια να γίνεται αναγκαστική αλλαγή όντας τραυματισμένος. Κάτι το οποίο προκάλεσε ανησυχία σε όλους τους «κιτρινόμαυρους».

Τελικά, τα νέα που προέκυψαν από την προπόνηση της ΑΕΚ το Σάββατο (05/08) ήταν ευχάριστα για τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς είδε τον Βίντα να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς κι έτσι να είναι στη διάθεσή του για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το νέο αυτό ευχαρίστησε τον Αργεντινό που φυσικά μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα για ένα παιχνίδι που θέλει να χτυπήσει από το πρώτο λεπτό δείχνοντας την ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα. Ούτως ή άλλως ο Αλμέιδα, είχε συμπεριλάβει κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό για τα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι η λίστα της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Γκίνη, Σιντιμπέ, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Μάνταλο, Τσούμπερ, Μαχαίρα, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ και Ζίνι.