Ο Βίντα χτύπησε στα πλευρά, χάνει το ματς με την Μπράιτον!

Ντομαγκόι Βίντα

i

©Intime

Ο Βίντα χτύπησε στα πλευρά, χάνει το ματς με την Μπράιτον!

Κώστας Τόπας 13:57 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 14.08.2024

Ο Ντομαγκόι Βίντα χτύπησε στα πλευρά και δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, κόντρα στη Μπράιτον.

Η ΑΕΚ είχε προβλήματα τραυματισμών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εν εξ αυτών ήταν και του Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα, δέχθηκε ένα χτύπημα κι αποχώρησε στο ημίχρονο με ενοχλήσεις στα πλευρά. Ο Βίντα υποβλήθηκε σε εξετάσεις την Δευτέρα (18/09) και πλέον υπάρχει πλήρης εικόνα για την έκταση του προβλήματος και ξεκινάει αποθεραπεία.

Πάντως, ο Κροάτης στόπερ δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Μπράιτον (21/09, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ένωση η πορεία του θα επανεκτιμάται καθημερινά προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Αλμέιδα.

Εως τώρα ο 34χρονος αμυντικός έχει καταγράψει έξι συμμετοχές, έχοντας μάλιστα κι ένα γκολ, αυτό κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, χάρη στο οποίο η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση για τα Play Offs του Champions League.

Πόνσε: «Συνεχίζουμε ενωμένοι σαν μια οικογένεια» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:02 - 18.09.2023

Πόνσε: «Συνεχίζουμε ενωμένοι σαν μια οικογένεια» (vid)

Ο Εζέκιελ Πόνσε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακός και στο τέλος αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης. Παραλαμβάνοντας το βραβείο του μίλησε στο AEK TV για το πρώτο του γκολ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και για τη συνέχεια…

Ετσι κόντρα στους «γλάρους» η ΑΕΚ θα έχει δύο διαθέσιμους στόπερ, τους Μουκουντί και Μήτογλου.