Ο... εφιάλτης της περασμένης σεζόν χτύπησε ξανά την πόρτα της ΑΕΚ
i

© Intime

Ο... εφιάλτης της περασμένης σεζόν χτύπησε ξανά την πόρτα της ΑΕΚ

Το πάρτι μετατράπηκε σε θρίλερ για την ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες και αυτό έφερε μνήμες από την περασμένη σεζόν.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε και επίσημα για την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για φέτος και το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στην εποχή του Μάριου Ηλιόπουλου. Η Ένωση υποδέχτηκε την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στην «OPAP Arena», που δεδομένου της εποχής είχε πολύ κόσμο και πήρε μία νίκη, η οποία άφησε αυτήν και τους φίλους της με γλυκόπικρη γεύση.

Μάλλον περισσότερο πικρή γεύση, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε και από τα γιουχαϊσματα, τα οποία ακούστηκαν με το σφύριγμα της λήξης από τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι βέβαια αργότερα χειροκρότησαν κιόλας τους παίκτες. Όλα αυτά, γιατί ναι μεν οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη, αλλά την πήραν με σκορ 4-3 σε ένα ματς που προηγήθηκαν με 4-0 και επί της ουσίας έπαιζαν μόνοι τους.

Αλλά τα πολλά και εύκολα λάθη, όπως ανέφερε και ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, μετέτρεψαν το πάρτι σε θρίλερ, με αποτέλεσμα η Ένωση αντί να φτάσει σε μία άνετη νίκη και να καθαρίσει την πρόκριση από το βράδυ της Τετάρτης (24/04) να κρατήσει στο παιχνίδι την ομάδα από την Ανδόρα, που είναι σαφώς κατώτερη της σε όλους τους τομείς.

Ο... εφιάλτης της περασμένης σεζόν

Αυτό που έπαθε η ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες δεν είναι κάτι... ξένο. Ούτε πρωτόγνωρο. Είναι ένα έργο, που οι «κιτρινόμαυροι» το έζησαν πολλές φορές πέρυσι. Να προηγούνται και με κάποιον τρόπο να καταλήγουν να χύνουν την καρδάρα με το γάλα. Βέβαια, κόντρα στην ομάδα από την Ανδόρα η Ένωση δεν έχασε τη νίκη, αλλά ήταν τέτοιο το σοκ σαν να δέχθηκε ανατροπή.

Την περασμένη σεζόν η ΑΕΚ, που βρέθηκε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τελικά είδε την κούπα να ξεγλιστράει μέσα από τα χέρια της, έχασε 22 (!) βαθμούς, σε παιχνίδια στα οποία είχε προηγηθεί. Συγκεκριμένα, σε 10 (!) αναμετρήσεις, στις οποίες βρέθηκε να προηγείται, έμεινε είτε με τον βαθμό της ισοπαλίας, είτε γνώρισε την ήττα.

Αυτός λοιπόν ο περσινός «εφιάλτης» του να χάνει βαθμούς σωρηδόν όταν προηγείται, της χτύπησε την πόρτα και φέτος με το καλημέρα και αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να δει ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του εν όψει της ρεβάνς και γενικότερα της συνέχειας...