Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία

Sportal newsroom 09:56 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 14.08.2024

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία για την εμφάνισή του κόντρα στην Μπράιτον.

Ο 25χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάκο επέστρεψε στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε από τον πρώτο αγώνα με την Αντβέρπ. Κόντρα στη Μπράιτον, ο Λιβάι Γκαρσία μπορεί να μην βρήκε δίχτυα, αλλά η ενέργεια που έδινε στην επίθεση, η έκρηξή του στις αντεπιθέσεις και οι φάσεις που δημιούργησε, ήταν κάποια από τα στοιχεία που έλειψαν από την Ένωση το τελευταίο διάστημα.

Για εβδομήντα λεπτά που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο έδωσε τα πάντα με τον Δικέφαλο στο στήθος και συνολικά κατέγραψε μία θετική εμφάνιση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «γλάρους», ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο γνωστός κι έγκριτος ρεπόρτερ, «μάστερ» των μεταγραφών, αναγνώρισε την εμφάνιση του Λιβάι Γκαρσία και άφησε το δικό του σχόλιο κάτω από την φωτογραφία του περυσινού πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ.

Η δεύτερη αγωνιστική του Europa League είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου. Τότε η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στην «OPAP Arena» τον Άγιαξ, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:45. Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν ξανά στη φάση των ομίλων του Champions League την περίοδο 2018-2019. Τη συγκεκριμένη χρονιά ο «Αίαντας» πήρε δύο νίκες με 3-0 και 0-2 αντίστοιχα.