Ο Γάλλος Λετεσιέ ορίστηκε στο Αντβέρπ - ΑΕΚ
i

©Intime

Ο Γάλλος Λετεσιέ ορίστηκε στο Αντβέρπ - ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 11:43 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 14.08.2024

Ο Γάλλος ρέφερι, Φρανσουά Λετεσιέ ορίστηκε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αντβέρπ στο Βέλγιο την Τρίτη, για τα Play Off του Champions League.

Η ΑΕΚ αφού άφησε εκτός τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με επεισοδιακό τρόπο, καλείται τώρα να τεθεί αντιμέτωπη με την Αντβέρπ. Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ορίστηκε για την Τρίτη (23/08, 22:00), με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μάλιστα να ανακοινώνει και την διάθεση των εισιτηρίων.

Η UEFA έκανε γνωστό τον διαιτητή που θα διευθύνει τον πρώτο αγώνα στο Βέλγιο. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος ρέφερι Φρανσουά Λετεσιέ θα είναι αυτός που θα σφυρίξει το ματς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ. Ανήκει στην κατηγορία Elite, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σιρίλ Μουνιέ και Αλέξις Ογκέρ. 4ος θα είναι ο Σουηδός Λούκας Φέντριχ. Στο VAR ορίστηκε ο Ελβετός Φενταγί Σαν με βοηθό τον συμπατριώτη του Λιονέλ Τσουντί.

Ο 33χρονος ρέφερι είναι γνώριμος, καθώς είχε διευθύνει το παιχνίδι Κόσοβο-Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2021 για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ τον περασμένο Απρίλιο ήρθε στη χώρα μας για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (3-1) για τα πλέι οφ.