Ο Γκαρσία θέλει φανέλα βασικού στην Τούμπα - «Κλειδί» οι δυο τελευταίες προπονήσεις

Λιβάι Γκαρσία

i

© intime

Ο Γκαρσία θέλει φανέλα βασικού στην Τούμπα - «Κλειδί» οι δυο τελευταίες προπονήσεις

Κώστας Τσίλης 21:35 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 14.08.2024

Σίγουρα στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Γκαρσία, όμως την παρουσία του στην βασική ενδεκάδα θα την κρίνουν οι δυο τελευταίες προπονήσεις στα Σπάτα.

Όταν ο Λιβάι Γκαρσία είχε αισθανθεί ξανά ενοχλήσεις στην προπόνηση μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο στόχος που είχε βάλει ήταν να καταφέρει ξαναμπεί εγκαίρως σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, ώστε να προλάβει την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Η κατάσταση του πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ πήγαινε από το καλό στο καλύτερο και ακόμα και πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είχε φανεί πως ο στόχος ήταν εφικτός. Μόνο που είχε μπει στο μυαλό του Λιβάι κάτι ακόμα... περισσότερο. 

Από την στιγμή που ο Γκαρσία άρχισε να αισθάνεται όλο και καλύτερα όσο περνούσαν οι μέρες, ο στόχος είχε αρχίσει να γίνεται διαφορετικός. Ο Λιβάι έβαλε στο μυαλό του ακόμα και την επιστροφή στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, ήδη από το ματς της Κυριακής στην Τούμπα. 

Μπήκε ο Γκαρσία και πάει Τούμπα - Παραμένει η αγωνία για Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς αλλά και Βίντα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:08 - 30.03.2023

Μπήκε ο Γκαρσία και πάει Τούμπα - Παραμένει η αγωνία για Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς αλλά και Βίντα

Ο Λιβάι προπονήθηκε κανονικά στα Σπάτα, όμως στην ΑΕΚ ακόμα υπάρχει αγωνία ενόψει Τούμπας και για Γκατσίνοβιτς και για τον Μουκουντί αλλά και για τον Βίντα

Μάλιστα το γεγονός πως ο Γκαρσία ήδη από σήμερα ανέβασε στροφές στην δουλειά που έκανε στην προπόνηση και στα Σπάτα, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την επιθυμία του. Ωστόσο η προπόνηση της Παρασκευής, αλλά και η τελευταία του Σαββάτου, θα είναι αυτές που θα κρίνουν το αν όντως ο Λιβάι μπορεί να διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα. 

Είναι αλήθεια πως ο Γκαρσία έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα από την θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τον Αστέρα στα τέλη του Φλεβάρη. Ενώ έχει χάσει και πολλές προπονήσεις. 

Φυσικά για να πάρει το πράσινο φως να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, πλέον το πρόβλημα το έχει αφήσει πίσω του. Όμως θα πρέπει να φανεί στις δυο τελευταίες προπονήσεις, πόσο χρόνο μπορεί να πάρει στο κυριακάτικο ματς ο Λιβάι, χωρίς να υπάρχει κανένα ρίσκο. 

Και ουσιαστικά αυτό είναι που θα κρίνει την παρουσία ή όχι του Γκαρσία στο βασικό σχήμα. Πάντως ο ίδιος το θέλει πολύ. Αλλά αυτό από μόνο του, δεν είναι αρκετό.