Ο Γκατσίνοβιτς υποβάλλεται σε επέμβαση στην βουβωνική χώρα, διαψεύδει η ΑΕΚ

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

i

©Intime

Ο Γκατσίνοβιτς υποβάλλεται σε επέμβαση στην βουβωνική χώρα, διαψεύδει η ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 14:58 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα υποβληθεί σε επέμβαση στην βουβωνική χώρα.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένος από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας. Παρ' όλο που ήδη από την αρχή της φετινής σεζόν έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της ΑΕΚ, έμενε εκτός διεθνών κλήσεων. Και κυρίως εκτός αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τελικά ως νταμπλούχος και πραγματικά με σούπερ σεζόν, ο Γκατσίνοβιτς κέρδισε με σπαθί του ξανά μια θέση στην αποστολή της Σερβίας.

Ωστόσο, ο Γκατσίνοβιτς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί και να ξεκουραστεί. 

Ο προπονητής της εθνικής Σερβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν κλήθηκε στην αποστολή καθώς θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να επιλυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην βουβωνική χώρα.

«Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε πολλούς παίκτες λόγω τραυματισμών, ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς έχει πρόβλημα με το πόδι του εδώ και έξι μήνες, τον ενόχλησε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα τα καταφέρει αυτή τη φορά, η χειρουργική επέμβαση είναι πολύ πιθανή. Ο Λούκα Γιόβιτς είχε σπάσει τη μύτη στον τελικό της Conference League και χειρουργήθηκε. Εκτός ομάδας είναι και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα. Μιλήσαμε, υποφέρει απίστευτους πόνους, η συμφωνία είναι να παρακάμψει αυτόν τον κύκλο και να προσπαθήσει να γιατρέψει αυτό που έχει. 

Ο Τέρζιτς έκανε επέμβαση στη μύτη του, δυσκολεύεται στην αναπνοή, είχε συμφωνηθεί προηγουμένως να πάει για χειρουργείο μετά τα καθήκοντά του στη Φιορεντίνα. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα, ενώ οι Νεμάνια Ράντονιτς και Μίλος Βέλκοβιτς υποφέρουν από μυϊκούς πόνους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της εθνικής Σερβίας για να τονίσει στη συνέχεια ότι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς έχει καθυστερήσει στη συγκέντρωση της εθνικής του ομάδας γιατί περνάει από ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα, πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Διέψευσε η ΠΑΕ

Από την άλλη βέβαια, η ΑΕΚ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι «ο Γκατσίνοβιτς δεν προγραμματίζεται να κάνει κάποια επέμβαση», τονίζοντας πως «προφανώς αυτό που εννοούσαν και ίσως δεν ειπώθηκε σωστά είναι πως λόγω της επέμβασης που είχε κάνει στο τέλος του 2022 και με την μεγάλη επιβάρυνση που είχε όταν επέστρεψε μέχρι το τέλος της σεζόν, χρειάζεται να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης μέχρι να επιστρέψει η ομάδα στις υποχρεώσεις της».

Στη συνεχεία από την Ένωση διαβεβαίωναν πως «ο παίκτης ζήτησε να αποδεσμευθεί για αυτό τον λόγο», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στην κουβέντα αυτή είχε αναφερθεί και στην επέμβαση που είχε κάνει στην βουβωνική χώρα και προφανώς κάπως έτσι πρόκυψε αυτό που ειπώθηκε.