Στην Αθήνα ο Κοϊτά, από Δευτέρα στα Σπάτα

Στην Αθήνα ο Κοϊτά, από Δευτέρα στα Σπάτα

Κώστας Τσίλης 16:22 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 11.07.2024

Ο Μαυριτανός εξτρέμ Αμπουμπακαρί Κοϊτά έφτασε στην Αθήνα. Θ' ανακοινωθεί το Σάββατο και τη Δευτέρα θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα.

Νέα άφιξη για την ΑΕΚ.

Μετά τον Αργεντινό Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ελλάδα, έφτασε στην Αθήνα και ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά.

Ο 26χρονος Μαυριτανός εξτρέμ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αύριο αναμένονται οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Ο Κοϊτά, όπως και ο Περέιρα θα ενσωματωθούν με την ομάδα στα Σπάτα από την ερχόμενη Δευτέρα, αφού ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για τρεις μέρες, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ο Κοϊτά θα υπογράψει για πέντε χρόνια και στην Ένωση εκτιμούν ότι θα δώσει ποιότητα στα άκρα. Ο διεθνής δεξιοπόδαρος εξτρέμ με ύψος 1,75 αποκτήθηκε από τη Σιντ Τρούιντεν, με την οποία τα τρία τελευταία χρόνια είχε 94 συμμετοχές, 19 γκολ και 7 ασίστ.

Αποκαλυπτικός Αλμέιδα για όλους και όλα: Πινέδα, μεταγραφές και επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή - «Ο Ορμπελίν δεν είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:00 - 11.07.2024

Αποκαλυπτικός Αλμέιδα για όλους και όλα: Πινέδα, μεταγραφές και επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή - «Ο Ορμπελίν δεν είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει»

Στο φινάλε της προετοιμασίας στο Μπουργκ Χάαμσταντ και λίγο πριν επιστρέψει η αποστολή της Ένωσης στην βάση της, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για όλα στο Sportal.gr και τους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Ολλανδία.

Ο Μαυριτανός παίκτης που γεννήθηκε στη Σενεγάλη και μεγάλωσε στο Βέλγιο, έχει 9 συμμετοχές κι ένα γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Αγωνίστηκε ακόμα στις Γάνδη, Μπέβερεν, Ζιλ και Κορτράικ.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την άφιξη του Κοϊτά.