«Ο Λαμέλα συμφώνησε και υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ»!

Φωτ. IMAGO

«Ο Λαμέλα συμφώνησε και υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ»!

Κώστας Τόπας 02:56 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:02 - 13.07.2024

Ο Έρικ Λαμέλα φαίνεται πως προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο άλλοτε αστέρας της Τότεναμ έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Πριν από μερικές ημέρες, ο έγκυρος Αργεντινός δημοσιογράφος, Ούριελ Λουχτ αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ προσπαθεί να ενεργοποιήσει την «βόμβα» που ακούει στο όνομα Έρικ Λαμέλα. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη και σύμφωνα με τα όσα είχε τονίσει ο εν λόγω ρεπόρτερ, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κατέθεσε πρόταση στον παίκτη για να τον εντάξει στο δυναμικό τη.ς

Αφού πέρασαν μερικές ημέρες, ο Ούριελ Λουχτ «χτύπησε» ξανά στο Twitter, αποκαλύπτοντας ότι ο Έρικ Λαμέλα είπε το πολυπόθητο «ναι» στην ΑΕΚ κι εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Οπως τονίζεται μάλιστα, κλειδί στις διαπραγματεύσεις έπαιξε ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος όπως φαίνεται έπεισε τον πρώην παίκτη της Σεβίλλης να ενταχθεί στην ΑΕΚ και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών.

Με την φανέλα της Σεβίλλης, ο 32χρονος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια σκοράροντας δύο τέρματα και μοίρασε μια ασίστ σε 845 αγωνιστικά λεπτά. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη Ρίβερ Πλέιτ, στην Premier League με την Τότεναμ και στη Serie A με την Ρόμα.

«Όπως όλοι οι αποχαιρετισμοί, είναι λίγο λυπηρό αυτή τη στιγμή (κάτι) που ένας παίκτης δεν περιμένει ποτέ, αλλά καταλαβαίνω ως μεγάλος επαγγελματίας ότι τέτοιες στιγμές έρχονται και ότι οι κύκλοι τελειώνουν», είπε ο Λαμέλα σε ένα βίντεο στην ιστοσελίδα της Σεβίλλης πριν από μερικές ημέρες. «Η κατάκτηση του Europa League, ήταν αυτό που έκανε αυτόν τον σύλλογο να μπει στην καρδιά μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και είμαι χαρούμενος που μπορώ να δώσω πίσω τουλάχιστον λίγο από αυτά που μου έδωσε αυτός ο σύλλογος. Ευχαριστώ».

Ετσι, όπως όλα δείχνουν ο Λαμέλα αναμένεται να συναντηθεί και πάλι με τον Τούκου Περέιρα, που ήδη έχει και παρουσιαστεί από την ΑΕΚ. Οι δυο Αργεντινοί υπήρξαν συμπαίκτες στην Ρίβερ Πλέιτ.