«Τώρα ναι, παίκτης της ΑΕΚ ο Λαμέλα»!
i

©IMAGO

«Τώρα ναι, παίκτης της ΑΕΚ ο Λαμέλα»!

Κώστας Τσίλης 16:36 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 18.07.2024

Αργεντινός ρεπόρτερ υποστηρίζει ότι ο 32χρονος Έρικ Λαμέλα θα είναι παίκτης της ΑΕΚ.

Αυτή την φορά φαίνεται πως οι εξελίξεις της ΑΕΚ με τον Έρικ Λαμέλα, τρέχουν πολύ πιο γρήγορα. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η εικόνα που θέλει να βγάλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Αργεντινός ρεπόρτερ Ουριέλ Λουγκτ, ο οποίος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Έρικ Λαμέλα, με πληροφορίες που αντλεί από το πολύ στενό περιβάλλον του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ανέφερε πριν λίγο ότι παίκτης θα αγωνίζεται πλέον στην ΑΕΚ!

«Τώρα ναι. Ο Έρικ Λαμέλα θα είναι παίκτης της ΑΕΚ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός, ρεπόρτερ, ο οποίος αφενός είχε αποκαλύψει το προηγούμενο Σάββατο συμφωνία ανάμεσα στον Λαμέλα και την ΑΕΚ. Αφετέρου πριν από λίγες μέρες, είχε γράψει για "φρενάρισμα της μεταγραφής". Είναι πολύ ξεκάθαρο πως οι πληροφορίες του Λουγκτ είναι από το περιβάλλον του παίκτη. Από την ΑΕΚ ακόμα τηρούν σιγή ασυρμάτου. Ωστόσο αυτή την φορά ο Αργεντινός ρεπόρτερ ήταν πολύ κατηγορηματικός.

Η ανάρτηση του Αργεντινού ρεπόρτερ

Ο Λαμέλα με ύψος 1,84 έμεινε, όπως είναι γνωστό, ελεύθερος από την Σεβίλλη και η ΑΕΚ εδώ και μέρες τον είχε προσεγγίσει και είχε καταθέσει πρόταση. Με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει πάρει προσωπικά πάνω την υπόθεση και να μιλάει απευθείας με τον πρώην συμπαίκτη του στην Ρίβερ.

Ο διεθνής Αργεντινός (25 ματς και τρία γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του) ήταν εξαρχής θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, όπου προπονητής είναι ο συμπατριώτης του Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο ήταν και συμπαίκτες στην Ρίβερ Πλέιτ, όταν ο Λαμέλα ξεκινούσε την καριέρα του.

Οι Μεξικανοί συνεχίζουν ανούσια επικοινωνιακά τρικ για Πινέδα, χωρίς να υπάρχει καμία εξέλιξη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:54 - 17.07.2024

Οι Μεξικανοί συνεχίζουν ανούσια επικοινωνιακά τρικ για Πινέδα, χωρίς να υπάρχει καμία εξέλιξη

Μετά από αρκετές μέρες... σιγής, οι Μεξικανοί ξαναμπήκαν στην διαδικασία επικοινωνιακών παιχνιδιών, χωρίς όμως στην πραγματικότητα να έχει αλλάξει το παραμικρό ως προς τα δεδομένα από την πλευρά της ΑΕΚ

Ο Λαμέλα στην Ρίβερ είχε 36 αγώνες με 4 γκολ και 6 ασίστ. Μετακόμισε στην Ευρώπη για την Ρόμα και στην Ιταλία μέτρησε 67 αγώνες, 21 γκολ και 13 ασίστ. Τον πήρε, λοιπόν, η Τότεναμ και στην Premier League έκανε τεράστια καριέρα με 257 ματς, 37 γκολ και 44 ασίστ.

Από την Αγγλία αποχώρησε για την Σεβίλλη και την τελευταία τριετία στην Ισπανία είχε 92 αγώνες, 16 γκολ και 7 ασίστ. Την περασμένη περίοδο, πάντως, δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Μέτρησε στην μετριότατη σεζόν που είχε η Σεβίλλη, 19 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ.