Ο λόγος για τον οποίο το αυτογκόλ του Ζουγκάνοβιτς πιστώθηκε στον Πόνσε (vid)

Εζέκιελ Πόνσε

i

©Intime

Ο λόγος για τον οποίο το αυτογκόλ του Ζουγκάνοβιτς πιστώθηκε στον Πόνσε (vid)

Sportal newsroom 13:07 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 14.08.2024

Ο λόγος για τον οποίο η διοργανώτρια αρχή πίστωσε στον Εζέκιελ Πόνσε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ με τον Αστέρα και δεν χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Ζουγκάνοβιτς.

Ο Εζέκιελ Πόνσε κόντρα στον Αστέρα, βρήκε δίχτυα με σεντρεφορίσια κίνηση και με μια φανταστική γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Νωρίτερα όμως, και συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, η ΑΕΚ είχε κερδίσει ένα κόρνερ από την αριστερή πλευρά όπως έκαναν επίθεση, το οποίο εκτέλεσε ο Μάνταλος. Ο Έλληνας διεθνής μέσος σημάδεψε  το σημείο που βρισκόταν ο Πόνσε, με τον Αργεντίνο να παίρνει την κεφαλιά και στη συνέχεια να νικάει τον Γραμματικάκη για το 2-0.

Αρχικά, το γκολ χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον στόπερ του Αστέρα, ωστόσο στη συνέχεια το πιστώθηκε ο Πόνσε. Κι αυτό διότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης ενδεχομένως να μην το πρόσεξε και δεν ενημερώθηκε σχετικά από το VAR που εξέτασε την φάση, με αποτέλεσμα στο φύλλο αγώνα να γράψει ως σκόρερ του τέρματος τον επιθετικό της Ένωσης.

ΑΕΚ σημαίνει επίθεση: Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία προκαλούν τρόμο στις αντίπαλες άμυνες (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:55 - 05.02.2024

ΑΕΚ σημαίνει επίθεση: Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία προκαλούν τρόμο στις αντίπαλες άμυνες (vids)

Εζέκιελ Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία είναι οι πιο φορμαρισμένοι επιθετικοί του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους δύο παίκτες της ΑΕΚ να καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Γι' αυτόν τον λόγο και η διοργανώτρια αρχή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, πίστωσε το τέρμα στον Αργεντίνο επιθετικό της ΑΕΚ.