ΑΕΚ: Ο Μάνταλος προπονήθηκε και παίζει στο ντέρμπι
i

Πέτρος Μάνταλος/©intime

ΑΕΚ: Ο Μάνταλος προπονήθηκε και παίζει στο ντέρμπι

Κώστας Τσίλης 19:23 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 20.08.2024

Ο Μάνταλος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ και τέθηκε στην διάθεση του Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Μετά την μικρή περιπέτεια με την υποχρεωτική διανυκτέρευση στα Γιάννενα και την καθυστερημένη επιστροφή στην Αθήνα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήγαν κατευθείαν στα Σπάτα για προπόνηση. Και τουλάχιστον για τον Ματίας Αλμέιδα ήρθε ένα καλό μαντάτο από το ιατρικό δελτίο και την κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου. 

Ο διεθνής μέσος που είχε υποστεί θλάση στο ματς με την Λαμία και έχασε τα παιχνίδια σε Βόλο και Γιάννενα, μπήκε ξανά σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς. Κάτι που σημαίνει πως θα τεθεί και πάλι κανονικά στην διάθεση του Αλμέιδα, για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Κατά τα άλλα, τόσο ο Λάζαρος Ρότα, όσο και ο Αλεξάντερ Φράνσον παρέμειναν εκτός προπονήσεων. Το ίδιο και οι τραυματίας Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Μοχαμάντι. Ενώ δεν προέκυψε κάποιο επιπλέον ανησυχητικό ζήτημα, από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Όσο για την παρουσία ή όχι του Ρότα στο ντέρμπί, αυτή θα κριθεί το Σάββατο, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.