Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νέα επίθεση του Μαρθελίνο στους οπαδούς της Μαρσέιγ για την επίθεση στο πούλμαν τη Λυών

Μαρθελίνο

i

Μαρθελίνο/©Intime

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Νέα επίθεση του Μαρθελίνο στους οπαδούς της Μαρσέιγ για την επίθεση στο πούλμαν τη Λυών

Γιώργος Σακελλαρίου 10:31 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 14.08.2024

Ο Μαρθελίνο τόνισε ότι οι οπαδοί της Μαρσέιγ συνεχίζουν να κρατούν όμηρο τον σύλλογο.

Ο Μαρθελίνο άντεξε τρεις μήνες στη Μαρσέιγ.

Ο Ισπανός τεχνικός μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League βρέθηκε σε δεινή θέση. Έπειτα από συνάντηση που είχαν οι οργανωμένοι με τη διοίκηση στα μέσα Σεπτεμβρίου, ο Μαρθελίνο ουσιαστικά οδηγήθηκε σε παραίτηση και στις πρώτες του δηλώσεις είχε αναφέρει ότι οι οπαδοί με τη συμπεριφορά τους προκαλούν χάος στον σύλλογο και δεν του επιτρέπου να εξελιχθεί.

Ο ίδιος ένιωσε ότι δικαιώθηκε με τα όσα έγιναν με τη Λυών, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του προπονητή των φιλοξενούμενων Φάμπριο Γκρόσο και φυσικά την αναβολή του αγώνα. Κλήθηκε ξανά, λοιπόν, να σχολιάσει όσα έγιναν από τους οπαδούς της αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League.

«Με λυπεί να βλέπω τέτοιες εικόνες», είπε στο Onda Cero ο Μαρθελίνο. «Το μεγαλείο ενός συλλόγου όπως η Μαρσέιγ επισκιάζεται απ’ αυτές τις πράξεις βανδαλισμού. Η εξέλιξη του συλλόγου γίνεται δύσκολη εξαιτίας των ultras.

Ως προπονητής, δεν έχω νιώσει φόβο και δεν έχω δεχτεί απειλές. Όχι σαν τους ανωτέρους μου, που απειλήθηκαν στο γραφείο τους. Κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει σε έναν σύλλογο που θέλει να είναι σοβαρός».

Ο «μαχητής των δρόμων» που μάχεται στην μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη στο Sportal: «Να αφήσουν τους χουλιγκανισμούς»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

09:23 - 01.11.2023

Ο «μαχητής των δρόμων» που μάχεται στην μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη στο Sportal: «Να αφήσουν τους χουλιγκανισμούς»

Ο «μαχητής των δρόμων», Χρήστος Ναβροζίδης μίλησε στο Sportal για την απόφασή του να αφήσει μακριά από τη ζωή του τον χουλιγκανισμό, προκειμένου να ασχοληθεί με την πάλη, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στη σημερινή κοινωνία αλλά και για τον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Ο ίδιος θέλησε να προχωρήσει και σε διευκρινίσεις για τις πρόσφατες παρατηρήσεις του προς τον πρόεδρο της ομάδας της Μασσαλίας Πάμπλο Λονγκόρια και συνολικά τη διοίκηση: «Δεν θεωρώ ότι οι παράγοντες της Μαρσέιγ με απογοήτευσαν. Ο κόσμος έχει κάποιες υποχρεώσεις και πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτό που ζητούν οι ανώτεροι».