Ο Μουκουντί κέρδισε ξανά την θέση του στην εθνική Καμερούν
i

Αρόλντ Μουκουντί/©intime

Ο Μουκουντί κέρδισε ξανά την θέση του στην εθνική Καμερούν

Κώστας Τσίλης 20:17 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 14.08.2024

Το λάθος που είχε κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καμερούν με τον αποκλεισμό του Μουκουντί, το διόρθωσε και τον κάλεσε ξανά στην εθνική

Είναι αλήθεια πως είχε αποτελέσει μια τεράστια έκπληξη ο αποκλεισμός του Αρόλντ Μουκουντί από την αποστολή της εθνικής Καμερούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μάλιστα ο Ριγκομπέρτ Σονγκ είχε δεχθεί έντονη κριτική για την απόφαση του να αφήσει εκτός τον στόπερ της ΑΕΚ που ήδη πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Έστω και με καθυστέρηση λίγων μηνών, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καμερούν διόρθωσε το λάθος του. Ο Μουκουντί βρίσκεται στις κλήσεις για τα δυο ματς με την Ναμίμπια για την φάση των ομίλων των Προκριματικών του κυπέλλου εθνών Αφρικής. Τα δυο παιχνίδια είναι στα τέλη του Μάρτη. 

Προφανώς και αυτή η εξέλιξη αποτελεί δικαίωση για τον Μουκουντί, ο οποίος ήταν σταθερά μέλος της εθνικής του ομάδας, μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι. Και γι αυτό και αποτέλεσε τεράστια έκπληξη το γεγονός πως ξαφνικά βρέθηκε εκτός των κλήσεων του Σονγκ, για το Μουντιάλ του Κατάρ.