ΑΕΚ: Ο Μπαρέιρο κλείνει στην Ρίβερ Πλέιτ με 5 εκατομμύρια, λένε στην Αργεντινή

Άνταμ Μπαρέιρο

i

©imago

ΑΕΚ: Ο Μπαρέιρο κλείνει στην Ρίβερ Πλέιτ με 5 εκατομμύρια, λένε στην Αργεντινή

Κώστας Τσίλης 17:17 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 26.06.2024

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Ρίβερ επέστρεψε δριμύτερη στην μάχη για τον Παραγουανό φορ, ανέβασε την προσφορά της και παρά την πρόταση από την ΑΕΚ φαίνεται πως κλείνει τον παίκτη

Είναι αλήθεια πως η μάχη που είχε να δώσει η ΑΕΚ για τον Άνταμ Μπαρέιρο δεν ήταν καθόλου εύκολη. Η εμπλοκή μιας ομάδας του μεγέθους της Ρίβερ Πλέιτ, ήταν τεράστιο εμπόδιο, το οποίο τελικά φαίνεται πως είναι ανυπέρβλητο. Παρότι η ΑΕΚ σε οικονομικό επίπεδο, έδωσε μεγάλη μάχη.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή, η Ρίβερ Πλέιτ προκειμένου να μην χάσει τον Παραγουανό φορ, ανέβασε την προσφορά της. Και έκλεισε την συμφωνία με την Σαν Λορένσο, στα πέντε εκατομμύρια δολάρια, συν 15% ποσοστό μεταπώλησης. Κάτι που αποτελούσε και επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα όπως επισημαίνει το δημοσίευμα της "sanlorenzodeamerica.com", παρά την πρόταση από την ΑΕΚ αλλά και την σφήνα που επιχείρησε να κάνει τις τελευταίες ώρες η Γκρέμιο, τελικά "θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του Μπαρέιρο, που ήταν να παίξει στην Ρίβερ". Αν όντως ισχύουν τα δημοσιεύματα αυτά, σημαίνει πως πλέον η ΑΕΚ θα στραφεί σ' άλλους στόχους για την επιθετική της γραμμή.

Tags: