Ο Μπρινιόλι δημοσίευσε φωτογραφία με την ουλή από το νυστέρι και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

©Intime

Ο Μπρινιόλι δημοσίευσε φωτογραφία με την ουλή από το νυστέρι και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή

Sportal newsroom 11:44 - 06.09.2024

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μετράει αντίστροφα προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο ζέσταμα του αγώνα με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στις 24 Ιουλίου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν ότι υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2,5 μήνες!

Ετσι, ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορεί να υπολογίζει γι' αυτό το διάστημα τον Θωμά Στρακόσια αλλά και τον Γιώργο Θεοχάρη, μέχρι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Μπρινιόλι. Ο Αλβανός διεθνής κίπερ και ο νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας θα πάρουν πάνω τους τα παιχνίδια για ματς του πρωταθλήματος στη Stoiximan Super League.

Ο Ιταλός πορτιέρε πάντως ανέβασε μια φωτογραφία από το αριστερό του χέρι, χωρίς νάρθηκα, με μια…κλεψύδρα να αδειάζει και μια αντίστροφη μέτρηση, δείχνοντας πως η επάνοδός του είναι κοντά.

Η ανάρτηση του Μπρινιόλι

«Ελπίζω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, ό,τι έγινε στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό είναι μέρος του αθλήματος, δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Είναι ένα βήμα για να κερδίσεις κάτι. Επίσης, μπορεί να μην κερδίζεις πάντα κάτι αλλά είναι ένα βήμα, ένας τρόπος να βελτιωθείς.

Εύχομαι εδώ να κατακτήσω κάποιον τίτλο με την ΑΕΚ και να βοηθήσω την ομάδα να έχει ένα λαμπρό μέλλον. Ελπίζω να είμαι τόσο τυχερός όσο ο Γκατσίνοβιτς και να κερδίσω το νταμπλ, ήταν καταπληκτικό», είχε πει κατά την παρουσίασή του από την ΑΕΚ ο Ιταλός γκολκίπερ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!