«Ο Πισάρο ίσως φύγει από την ΑΕΚ για να επιστρέψει στην Τσίβας»

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

«Ο Πισάρο ίσως φύγει από την ΑΕΚ για να επιστρέψει στην Τσίβας»

Κώστας Τόπας 08:03 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 14.08.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μεξικό, το ενδεχόμενο ο Ροδόλφο Πισάρο να επιστρέψει στην πατρίδα του είναι ανοικτό.

Τις τελευταίες ώρες σενάρια από το Μεξικό συνδέουν τον Ροδόλφο Πισάρο με μία επιστροφή στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα, ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Τσίβας αναφέρει ότι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οπως τονίζεται από το εν λόγω δημοσίευμα στην Τσίβας θα ήθελαν και πάλι τον Πισάρο, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη ομάδα την περίοδο που ήταν προπονητής εκεί ο Ματίας Αλμέιδα και αποχώρησε στη συνέχεια. Στη Γουαδαλαχάρα μάλιστα αναφέρουν ότι είναι η επιστροφή του Πισάρο δεν είναι απίθανη, καθώς στην ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Αλμέιδα: «Είμαι ευτυχισμένος στο κλαμπ, μόνο ΑΕΚ» - Μελισσανίδης: «Φλέβα χρυσού ο Ματίας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:50 - 19.02.2024

Αλμέιδα: «Είμαι ευτυχισμένος στο κλαμπ, μόνο ΑΕΚ» - Μελισσανίδης: «Φλέβα χρυσού ο Ματίας»

Στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Παλαιμάχων της ΑΕΚ, βραβεύτηκε ο Αλμέιδα που για μια ακόμα φορά έδειξε πως αισθάνεται σαν το σπίτι του στην Ένωση, ενώ άκουσε επική ατάκα από τον Μελισσανίδη

Εως τώρα έχει καταγράψει 20 παιχνίδια, αλλά μόλις σε έξι ξεκίνησε βασικός. Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός είχε συνδεθεί με τη Μοντερέι, η οποία του είχε ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι θα φανεί αν ο Πισάρο θα επιδιώξει να επιστρέψει στην πατρίδα του ή θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΑΕΚ, έχοντας προσαρμοστεί καλύτερα.

Να σημειωθεί πως ο Ροδόλφο Πισάρο άφησε την Ίντερ Μαϊάμι για να μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, για χάρη του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντίνος τεχνικός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του Μεξικανού, μιας και τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στην Τσίβας το 2017-18.