ΑΕΚ: Ο Ραντόνια κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους, στην εμπιστοσύνη του Αλμέιδα
i

Βεντάντ Ραντόνια/©intime

ΑΕΚ: Ο Ραντόνια κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους, στην εμπιστοσύνη του Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 13:40 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 20.08.2024

Ήδη από το καλοκαίρι ο Αλμέιδα έδειξε να πιστεύει τον Ραντόνια και ο 22χρονος Βόσνιος κερδίζει όλο και περισσότερους... πόντους

Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, κάθε φορά που γινόταν συζήτηση στην ΑΕΚ για τα ακραία μπακ, ο Ματίας Αλμέιδα έβαζε πάντα και το όνομα του Βεντάντ Ραντόνια. Και από το rotation που ο Αργεντινός τεχνικός έκανε στα δυο συνεχόμενα ματς κυπέλλου με Κηφισιά και Πανσερραϊκό, αποδεικνύεται πως ο Βόσνιος μπακ κερδίζει συνεχώς πόντους στην εμπιστοσύνη του.

Ο Ραντόνια ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα και στα δυο παιχνίδια. Στο ένα ως αριστερός μπακ και στο δεύτερο στην αντίστοιχη θέση δεξιά. Ήταν ο μοναδικός από τους «μικρούς» που ο Αλμέιδα χρησιμοποίησε και στα δυο ματς στην βασική ενδεκάδα. Αντίθετα την θέση του Μουστακόπουλου, που είχε παίξει βασικός με Κηφισιά, πήρε απέναντι στον Πανσερραϊκό ο Φράνσον. 

Οι παίκτες της ΑΕΚ του Αλμέιδα, δεν ξεχωρίζουν αντίπαλο
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:08 - 19.01.2023

Οι παίκτες της ΑΕΚ του Αλμέιδα, δεν ξεχωρίζουν αντίπαλο

Σ’ αυτή την ΑΕΚ του Αλμέιδα, οι παίκτες της δεν κοιτάζουν ποιος θα είναι ο αντίπαλος ή ποιο θα είναι το ματς, αλλά μπαίνουν και έχουν την ίδια νοοτροπία και αγωνιστική ταυτότητα. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Είναι γεγονός πως ήδη από το καλοκαίρι, ο Αλμέιδα έχει ξεχωρίσει τον Ραντόνια. Μάλιστα ακόμα και όταν γινόντουσαν συζητήσεις για το πως θα κινηθεί η ΑΕΚ στα μεταγραφικά ως προς το δεξί άκρο της άμυνας, πριν αποκτηθεί ο Σιντιμπέ, ο Αργεντινός τεχνικός είχε επισημάνει πως υπολογίζει ως εναλλακτική λύση τον νεαρό Βόσνιο. 

Προφανώς και ο Ραντόνια ακόμα δεν είναι έτοιμος να ανέβει στην ιεραρχία για τις θέσεις στα άκρα της άμυνας, τουλάχιστον ως προς τα ματς πρωταθλήματος. Ωστόσο είναι δεδομένο πως κερδίζει συνεχώς πόντους στην εμπιστοσύνη του Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός πιστεύει στα προσόντα του παίκτη και ο 22χρονος Βόσνιος μέσα από την δουλειά που κάνει δείχνει να εξελίσσεται και να προοδεύει συνεχώς. Με τον Αλμέιδα να δουλεύει με τον Ραντόνια και για τα δυο άκρα της άμυνας.