Αλμέιδα: «Τα πήγαμε καλά, χάρηκα πολύ για το γκολ του Φαν Βέερτ»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Τα πήγαμε καλά, χάρηκα πολύ για το γκολ του Φαν Βέερτ»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:04 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 14.08.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ με 3-0 και εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του, ενώ στάθηκε και στο γκολ που πέτυχε ο Φαν Βέερτ.

Ο φορμαρισμένος Έκι Πόνσε έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ με 3-0 στην «OPAP Arena», πετυχαίνοντας τα δύο από τα τρία τέρματα της΄Ένωσης, που πάτησε προσωρινά κορυφή και περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV ο Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ του Τομ Φαν Βέερτ, τονίζοντας ότι τον χαροποίησε που ο Ολλανδός βρήκε δίχτυα, ενώ συμμετείχε μόλις 10 λεπτά στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα απ όλα κρατάμε τους τρεις βαθμούς και έπειτα τη λειτουργία της ομάδας, που πιστεύω τα πήγαμε καλά. Είναι αλήθεια πως ο Πόνσε ξεκλείδωσε. Δεν πρέπει να υποτιμάμε τους σκόρερ. Σήμερα χάρηκα πολύ και για το γκολ του Φαν Βέερτ όμως. Συμμετείχε 10 λεπτά, βρήκε το γκολ και αυτό με χαροποιεί. Γενικότερα με χαροποιεί όταν οι παίκτες μου βρίσκουν τη φόρμα τους».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΟΦΗ, Πεπ Μελ, είπε:

Για το ματς και τον Αραούχο που έχει γενέθλια σήμερα:

«Πρώτα απ’ όλα χρόνια πολλά στον Σέρχιο. Εχουμε περάσει τρία όμορφα χρόνια μαζί στο Λας Πάλμας. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε τόσο… σεβασμό. Τα τελευταία γκολ ήταν γκολ από κάποιο… αστείο».

Με «καυτό» Πόνσε η ΑΕΚ... καθάρισε τον ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:57 - 28.01.2024

Με «καυτό» Πόνσε η ΑΕΚ... καθάρισε τον ΟΦΗ

Ο φορμαρισμένος Έκι Πόνσε έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ με 3-0 στην «OPAP Arena», πετυχαίνοντας τα δύο από τα τρία τέρματα της΄Ένωσης, που πάτησε προσωρινά κορυφή και περιμένει το αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Για το τι κρατάει από το ματς ως θετικό για τον ΟΦΗ ενόψει της συνέχειας:

«Πρέπει να συνεχίσουμε. Θέλουμε να περάσουμε στους «4» του Κυπέλλου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γίνουμε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος».