Αλμέιδα: «Σημαντική αυτή η νίκη για τον κόσμο που μας στηρίζει, τα πηγαίνει πολύ καλά ο Πήλιος»

Αλμέιδα: «Σημαντική αυτή η νίκη για τον κόσμο που μας στηρίζει, τα πηγαίνει πολύ καλά ο Πήλιος»

Sportal newsroom 00:03 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 19.08.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε πως η νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ ήταν πολύ σημαντική τόσο για το κλαμπ όσο και για τον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε και στον Σταύρο Πήλιο.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ στην «OPAP Arena» τόνισε ότι αυτό το αποτέλεσμα ήταν πολύ σημαντικό τόσο για εκείνον και τους παίκτες του όσο και για τον κόσμο, ενώ μίλησε και για τον Σταύρο Πήλιο, που ήταν ο MVP.

Ξέσπασε η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ με... σόου Πήλιου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:55 - 18.08.2024

Ξέσπασε η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ με... σόου Πήλιου!

Μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Ευρώπη η ΑΕΚ είχε ανάγκη ένα ξέσπασμα και... θύμα της έπεσε ο ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε με 3-0 στην άδεια «OPAP Arena» στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Έλαμψε ο Πήλιος με γκολ και ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι σημαντική η σημερινή νίκη για εμάς τους ίδιους, το γκρουπ και τον κόσμο που μας στηρίζει. Και πολύ σημαντικό να κάνουμε μία καλή αρχή στο πρωτάθλημα μετά από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη.

Μίλησα αρκετά με τους παίκτες μου, μιλάμε συνεχώς. Μας πείραξε ο αποκλεισμός, αλλά τους ζήτησα να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Τα πήγαμε καλά.

Για τον Πήλιο: «Η αλήθεια είναι ότι τα πήγε πολύ καλά ο Πήλιος, είναι πολύ καλός με πολύ διάθεση και προσπαθώ να ηρεμήσω το παιχνίδι του. Να έχει καθαρά μέσα στο μυαλό του τι πρέπει να κάνει. Τον χρησιμοποιώ με τον ρυθμό που θέλω και τα πηγαίνει πολύ καλά».

Για τον Τραϊανό Δέλλα: «Σέβομαι απόλυτα τον Δέλλα γιατί έβαλε μπροστά τα στήθη του όταν ο σύλλογος πέρναγε δύσκολα. Έχει τον σεβασμό μου».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!