Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ
i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ

Sportal newsroom 21:06 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 18.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στην άδεια «Opap Arena» ( λόγω της τιμωρίας μίας αγωνιστικής που κουβαλάει από το τελευταίο ματς του περασμένου πρωταθλήματος, απέναντι στη Λαμία) τον ΟΦΗ το βράδυ της Κυριακής (18/8, 22:00, Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ψυχολογία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι καλή μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Ευρώπη, ωστόσο καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό και να κάνει ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:05 - 18.08.2024

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό και να κάνει ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ (18/8,22:00) στην «Opap Arena» για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε εκτός είναι οι τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στρακόσα, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Σιμάνσκι και Πινέδα με τον Λιούμπισιτς μπροστά τους, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Κοϊτά (αριστερά) και Άμραμπατ (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Κοϊτά, Λιούμπισιτς, Γκαρσία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!