Οι Αργεντινοί βγάζουν από την μάχη για τον Μπαρέιρο, τον πιο σημαντικό ανταγωνιστή της ΑΕΚ

Άνταμ Μπαρέιρο

i

©imago

Οι Αργεντινοί βγάζουν από την μάχη για τον Μπαρέιρο, τον πιο σημαντικό ανταγωνιστή της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 20:46 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 24.06.2024

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και... τιτιβίσματα από την Αργεντινή, η υπόθεση της μεταγραφής του Παραγουανού φορ στην Ρίβερ Πλέιτ ναυάγησε και την ΑΕΚ να παρακολουθεί για να βεβαιωθεί πως όντως ισχύει και δεν είναι παιχνίδια τακτικής

Η ΑΕΚ πολύ θα ήθελε να φέρει ως αντικαταστάτη του Έκι Πόνσε, τον Άνταμ Μπαρέιρο. Και μάλιστα όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, έχει ήδη μπει δυνατά στην μάχη για τον διεθνή Παραγουανό φορ. Όμως μέχρι τώρα, ο πιο δυνατός και σημαντικός ανταγωνιστής της ΑΕΚ, ήταν η Ριβερ Πλέιτ. Κυρίως λόγω ονόματος. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους Αργεντινούς, πλέον οι Μιγιονάριος έχουν βγει από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και... τιτιβίσματα από την Αργεντινή, η μεταγραφική προσπάθεια της Ρίβερ για τον Μπαρέιρο "ναυάγησε" καθώς η Σαν Λορένσο απαιτεί ένα ποσό της τάξεως των 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ποσό που η Ρίβερ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει. Ειδικά από την στιγμή που, σύμφωνα με την ρεπορτάζ, η Σαν Λορέντζο άλλαξε τους όρους της αρχικής συμφωνίας.

Οι Αργεντινοί υποστηρίζουν πως ρόλο σ' όλο αυτό, έχει παίξει και η εμπλοκή της ΑΕΚ. Ενώ τονίζουν πως ο στόχος του Μπαρέιρο ήταν από την αρχή, να μετακομίσει στην Ευρώπη και να παίξει μπάλα εκτός πρωταθλήματος Αργεντινής. Προφανώς και όλο αυτό, αν όντως ισχύει και δεν είναι κίνηση τακτικής από την Ρίβερ, ανοίγει τον δρόμο για την ΑΕΚ που δεδομένα θέλει τον Παραγουανό διεθνή φορ.

Βεβαίως υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο, όλα αυτά, να είναι παιχνίδι τακτικής από την πλευρά της Ρίβερ ή ακόμα και της Σαν Λορένσο. Και να υπάρξουν ξανά ανατροπές τις επόμενες μέρες. Με την ΑΕΚ πάντως να παραμένει έτσι κι αλλιώς στο παιχνίδι, παρακολουθώντας την υπόθεση