Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες

Sportal newsroom 19:54 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 24.07.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ματς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League.

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στην εποχή Μάριου Ηλιόπουλου θα δώσει σήμερα (24/7) η ΑΕΚ. Η Ένωση θα υποδεχτεί την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στην «OPAP Arena» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να θέλει να «κλειδώσει» από σήμερα την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Δικεφάλου. Θυμίζουμε εκτός λίστας έμειναν οι νεοαποκτηθέντες Έρικ Λαμέλα, Ρομπέρτο Περέιρα και Μόουζες Οντουμπάτζο.

Η ΑΕΚ έκανε τον αγιασμό στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Ηλιόπουλος έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:14 - 24.07.2024

Η ΑΕΚ έκανε τον αγιασμό στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Ηλιόπουλος έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν

Στο γήπεδο της ΑΕΚ έγινε χθες ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα χρόνια, παρουσία του νέου ιδιοκτήτη, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης και τους χαιρέτησε και έναν προς έναν

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στρακόσα, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνκσι και Γιόνσον θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Γκατσίνοβιτς (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Λιούμπισιτς.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία.