«Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Ίλιτς»

Φωτ. IMAGO

«Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Ίλιτς»

Sportal newsroom 22:29 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 03.09.2024

Οι Ιταλοί ισχυρίζονται πως η ΑΕΚ προσπαθεί να φτάσει στην απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού, Μιχαίλο Ίλιτς.

«Η ΑΕΚ προσπαθεί για τον Μιχάιλο Ίλιτς»! Αυτό αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», σημειώνοντας ότι ο 21χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός που ανήκει στην Μπολόνια-από τον Ιανουάριο αντί 4,5 εκατομμύρια ευρώ από την Παρτιζάν- και ακόμα δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του στη Serie A.  

Στα τρία τελευταία παιχνίδια παρέμεινε στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί, όπως σε όλα τα παιχνίδια την περασμένη σεζόν: 18 φορές στους κληθέντες αλλά ούτε λεπτό συμμετοχής.

«Ο Σέρβος αρέσει στον αθηναϊκό σύλλογο που τον θέλει με τη μορφή δανεισμού με δικαίωμα εξαγοράς που ορίζεται στα 4 εκατ. ευρώ περίπου. Στην Ελλάδα, πάντως, υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος για επεμβάσεις, δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος κλείνει σε οκτώ ημέρες», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!