ΑΕΚ: Οι μάνατζερ του Κικάνοβιτς έβαλαν «φωτιά» με ανάρτησή τους
i

Κικάνοβιτς / © PrntScrn

ΑΕΚ: Οι μάνατζερ του Κικάνοβιτς έβαλαν «φωτιά» με ανάρτησή τους

Sportal newsroom 23:56 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 20.08.2024

Μία ανάρτηση του γραφείου μάνατζερ που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Μπένζαμιν Κικάνοβιτς ήταν αρκετή, ώστε το όνομα του παίκτη να συνδεθεί πιο έντονα με την ΑΕΚ.

Ένα δημοσίευμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, έβαλε στο παιχνίδι την ΑΕΚ για την απόκτηση του Μπένζαμιν Κικάνοβιτς. Πρόκειται για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται στο Σαν Χοσέ και αποτελεί ποδοσφαιρικό «παιδί» του Αλμέιδα.

To πρακτορείο που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, λοιπόν, άναψε νέες «φωτιές» μέσω μίας ανάρτησης στα social media. Αυτή απεικόνιζε τον ίδιο τον παίκτη και δίπλα από το όνομα του ένα εικονίδιο αεροπλάνου, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως ο Αμερικανός ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την πατρίδα του.

«Το πρακτορείο μάνατζερ του Benji Kikanovic μόλις δημοσίευσαν αυτό στην ιστορία τους. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Μπένζι Κικάνοβιτς είναι καθ' οδόν για την Ελλάδα για εξετάσεις; Περισσότερες ενημερώσεις θα έρθουν σύντομα», ανέφερε o ρεπόρτερ του MLS, Φαβιάν Ρένκελ, σχολιάζοντας μέσω Twitter την εν λόγω ανάρτηση.