«Δεν τελείωσε τίποτα»: Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν λάβει το μήνυμα του Αλμέιδα
i

ΑΕΚ, προπόνηση/intime

«Δεν τελείωσε τίποτα»: Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν λάβει το μήνυμα του Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 16:50 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:27 - 14.08.2024

Το "δεν τελείωσε ακόμα τίποτα" που είπε ο Αλμέιδα μετά το ματς με τον Άρη στους παίκτες του, φαίνεται στην πράξη πως έχει περάσει μέσα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια

Μπορεί όταν ο Ματίας Αλμέιδα έλεγε στους ποδοσφαιριστές του αμέσως μετά το ματς με τον Άρη, πως "τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει", να δέχθηκε... επίθεση και απογείωση, όπως έχετε διαβάσει στο Sportal.gr. Μπορεί και ο Αργεντινός τεχνικός εκείνη την ώρα να παρασύρθηκε σε πανηγυρισμούς και ξέσπασμα. Όμως το μήνυμα ήταν πολύ ξεκάθαρο. 

Ο Αλμέιδα δεν θέλει να ακούσει ούτε για φιέστες, ούτε την λέξη "πρωταθλήτρια", μέχρι και την Κυριακή στις 10 το βράδυ. Μέχρι δηλαδή να σηκώσει η ΑΕΚ την κούπα. Και αυτό το μήνυμα φαίνεται πως έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές του. Ούτε συζητάει κανείς, ούτε πολύ περισσότερο συμπεριφέρεται σαν να έχουν τελειώσει όλα. Το ακριβώς αντίθετο. Βεβαίως το κλίμα στα Σπάτα είναι εξαιρετικό και τα χαμόγελα περισσεύουν. 

Από την άλλη μεριά όμως, η πραγματικότητα είναι ποτέ δεν χάλασε φέτος το κλίμα. Ακόμα και όταν ήρθαν οι στραβές, ήταν τόσο ισχυροί οι δεσμοί που είχε φτιάξει μέσα στην ομάδα ο Αλμέιδα, που το κλίμα δεν χάλασε ποτέ. Πάντως παρά τα χαμόγελα που όντως υπάρχουν, κανείς δεν λειτουργεί και συμπεριφέρεται σαν να έχει μπει σε πανηγυρικό κλίμα. Δεν θα το άφηνε έτσι κι αλλιώς ο Αλμέιδα, αλλά φαίνεται πως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να αφήσουν τους εαυτούς τους να παρασυρθούν, καθώς ξέρουν πως χρειάζονται ένα ακόμα βήμα την Κυριακή απέναντι στον Βόλο.