Η κανονική δουλειά για τον Αλμέιδα, σήμερα αρχίζει

Ματίας Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η κανονική δουλειά για τον Αλμέιδα, σήμερα αρχίζει

Κώστας Τσίλης 08:37 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 14.08.2024

Από σήμερα που αναμένονται σημαντικές αφίξεις στην Ολλανδία, ξεκινά το ουσιαστικό κομμάτι της δουλειάς στην προετοιμασία της ΑΕΚ

Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται ήδη σχεδόν μια εβδομάδα στο Μπουργκ Χάαμσταντ. Μπορεί σήμερα για πρώτη φορά από τότε που η αποστολή έφτασε στην Ολλανδία, ο Ματίας Αλμέιδα να έχει βάλει στους ποδοσφαιριστές του μονή και όχι διπλή προπόνηση. Όμως η πραγματικότητα είναι πως η κανονική δουλειά για τον Αργεντινό τεχνικό, ξεκινά από σήμερα. 

Μέχρι τώρα το απουσιολόγιο του Αλμέιδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ήταν τεράστιο. Έλλειπαν κυρίως για λόγους εθνικών ομάδων, βασικά γρανάζια της μηχανής. Όμως ήδη από χθες το βράδυ που ο Νορντίν Άμραμπατ έφτασε στο ξενοδοχείο της ομάδας στο Μπουργκ Χάαμσταντ, αλλά κυρίως σήμερα, θα υπάρξει ένα μεγάλο... κύμα αφίξεων στην Ολλανδία. Κάτι που θα επιτρέψει στον Αργεντινό τεχνικό να κάνει ουσιαστική δουλειά στο μοντάρισμα. 

Μέχρι και το βράδυ αναμένεται να φτάσουν στην Ολλανδία, είτε από την Ελλάδα, είτε από τις χώρες τους, συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές. Ο Νταμιάν Σιμάνσκι, Στίβεν Τσούμπερ, ο Εχσάν Χατζισαφί, ο Ντομαγκόι Βίντα, ο Πέτρος Μάνταλος, ο Γιώργος Αθανασιάδης και ο Λάζαρος Ρότα, είχαν έξτρα άδεια για ξεκούραση, λόγω υποχρεώσεων με εθνικές ομάδες. Ενώ ο Κώστας Χρυσόπουλος είναι πρόσφατο απόκτημα από τον Άρη. Όλοι τους από σήμερα ενσωματώνονται στην αποστολή. 

Αύριο υπάρχει το πρώτο φιλικό στην προετοιμασία απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στο οποίο όμως ο Αλμέιδα δεν θα έχει στην διάθεση τους κανέναν απ' όσους θα φτάσουν σήμερα στην Ολλανδία. Πιθανότατα ούτε τον Άμραμπατ που θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση. Όμως ο κορμός της ΑΕΚ θα είναι πλέον παρών στην δουλειά στην Ολλανδία. Κάτι που σημαίνει πως η προετοιμασία μπαίνει στο ουσιαστικό της κομμάτι.