Το... βιολί τους οι Τούρκοι: «Λεπτομέρειες απομένουν για τη μεταγραφή Βίντα στη Ρίζεσπορ»

Ντομαγκόι Βίντα

i

©Intime

Το... βιολί τους οι Τούρκοι: «Λεπτομέρειες απομένουν για τη μεταγραφή Βίντα στη Ρίζεσπορ»

Sportal newsroom 17:50 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 25.07.2024

Τα τουρκικά ΜΜΕ επιμένουν για Ρίζεσπορ και Βίντα, αναφέροντας μάλιστα πως ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι μία ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.

Λεπτομέρειες απομένουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας «Sabah», για την επιστροφή του αρχηγού της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, στη Super Lig, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ρίζεσπορ.

«Ο Ντομαγκόι Βίντα ο οποίος πέρασε 4,5 χρόνια με τη φανέλα της Μπεσίκτας και μετακόμισε στην ΑΕΚ στις αρχές της σεζόν 2022-23, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Super Lig μετά από 2 χρόνια. Η Ρίζεσπορ πρόκειται να υπογράψει με τον Ντομαγκόι Βίντα...», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα και προσθέτει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις της ομάδας της Μαύρης Θάλασσας με τον Κροάτη αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο 1+1 έτους με την ΑΕΚ, συνεχίστηκαν θετικά και παρέμειναν λεπτομέρειες. Ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος έπαιξε συνολικά 165 ματς με την Μπεσίκτας, είχε με τους "Ασπρόμαυρους" 1 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο και 1 Σούπερ Καπ Τουρκίας».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τα όσα γράφονται, τονίζοντας ότι ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός δεν πωλείται.