Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:38 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena».

Η ώρα του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της σεζόν πλησιάζει! Το βράδυ της Κυριακής (13/9, 21:30) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε μία αναμέτρηση που συγκεντρώνει όλα τα φώτα πάνω της.

Από τη μία η... γνωστή ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, που ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν με την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League, αλλά στη συνέχεια γνώρισε τον πικρό αποκλεισμό από την Αντβέρπ και μέτρησε μία ισοπαλία και μία νίκη με Πανσερραϊκό (εντός) και Βόλο (εκτός) αντίστοιχα.

Και από την άλλη ο... νέος Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που εντυπωσίασε στο πρώτο chapter της χρονιάς, ξεπερνώντας τα εμπόδια των Γκενκ και Τσουκαρίτσκι για να μπει στους ομίλους του Europa League, ενώ στο πρωτάθλημα έκανε το 3/3 κόντρα σε Πανσερραϊκό, Ατρόμητο και Λαμία (όλα τα ματς εντός), πραγματοποιώντας άκρως πειστικές εμφανίσεις.

Οι δύο αυτές ομάδες λοιπόν πήραν τις ανάσες τους όσο μπορούσαν στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και θα δώσουν την πρώτη μεταξύ τους «μάχη» για φέτος. Και λίγη ώρα πριν τη σέντρα, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Ένωσης. 

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμάντι να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Σιμάνσκι-Γιόνσον, αριστερά ο Τσούμπερ, δεξιά ο Ελίασον, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Πόνσε με τον Αραούχο από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Τσούμπερ, Ελίασον, Πόνσε, Αραούχο.