Όμορφες στιγμές μετά τη λήξη του ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακός μεταξύ των πoδοσφαιριστών των δύο ομάδων (gallery)

Τζαβέλλας - Παπασταθόπουλος

i

Τζαβέλλας - Παπασταθόπουλος/ ©Intime

Όμορφες στιγμές μετά τη λήξη του ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακός μεταξύ των πoδοσφαιριστών των δύο ομάδων (gallery)

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:54 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 14.08.2024

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έδωσαν τα χέρια μετά τον ισόπαλο αγώνα στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 το βράδυ της Τετάρτης (3/5) στην «OPAP Arena» για την όγδοη αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League. Μετά και το 1-1 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο το θρίλερ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο πιο «τρελό» πρωτάθλημα των τελευταίων ετών συνεχίζεται. 

Σε ένα ματς που τα είχε όλα εκτός από το γκολ, η «Ένωση» δεν εκμεταλλεύτηκε το... δώρο του ΠΑΟΚ και παρέμεινε σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση με 77 βαθμούς. 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 67 βαθμούς, στο +3 από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ζερόμ Μπριζάρ έπεσαν στο χορτάρι από την υπερπροσπάθεια. Εκείνοι της «Ένωσης» ήταν λίγο παραπάνω πιεσμένοι καθώς δεν πήραν την νίκη και παράλληλα το πλεονέκτημα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της «OPAP Arena» από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο τρίποντο του Σλούκα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:10 - 04.05.2023

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της «OPAP Arena» από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο τρίποντο του Σλούκα

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην κατάφερε να φύγει με το διπλό από την «OPAP Arena», όμως οι παίκτες του Ζοσέ Ανιγκό πανηγύρισαν έξαλλα στα αποδυτήρια μετά τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, λόγω του απίθανου buzzer beater του Σλούκα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού συνεχάρησαν ο ένας τον άλλο, αλλά κι οι συμπαίκτες μεταξύ τους. 

«Είναι αλήθεια πως κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες. Είχαμε καλή απόδοση και παίζαμε ανά τρεις μέρες. Είχαμε τον έλεγχο, ήταν δύσκολο γιατί παίζαμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα η οποία όταν αμύνεται τόσο πίσω το κάνει πιο δύσκολο. Ψάξαμε να βρούμε τη στιγμή μας, όσο και να προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ο Ολυμπιακός ξέρει πως να αμυνθεί και όσο και αν προσπαθούσαμε δεν μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης Δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες. Πάντα όταν ψάχνεις κάτι μπορείς να βρεις. Αξίζαμε τη νίκη, είχαμε τον έλεγχο και ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό το δώρο στον εαυτό μας και να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε μετά τη λήξη του ματς ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. 

«Οι ευκαιρίες του Μπιέλ και του Κασάμι, αλλά και η φάση του οφσάιντ είδαμε ότι ακυρώθηκε ένα γκολ για πολύ λίγο. Δεν την έχω δει καλά τη φάση, αλλά αν είναι οφσάιντ είναι για πολύ λίγο», είπε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος