Κόσμος της ΑΕΚ στο «Κάραβελ» παρά την απαγόρευση της αστυνομίας! (vid)

Κόσμος της ΑΕΚ στο «Κάραβελ» παρά την απαγόρευση της αστυνομίας! (vid)

Sportal newsroom 17:37 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 29.05.2024

Οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο «Κάραβελ» για να εμψυχώσουν την «κιτρινόμαυρη» αποστολή εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρότι υπήρχε απαγόρευση από την αστυνομία.

Η Original 21 κάλεσε τους οπαδούς της ΑΕΚ να δώσουν το παρόν στο ξενοδοχείο που μένει η ομάδα, προκειμένου να εμψυχώσουν την «κιτρινόμαυρη» αποστολή πριν εκείνη ξεκινήσει να κατευθύνεται προς το «Γ. Καραϊσκάκης» για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Το 4/4 του Αλμέιδα στο Φάληρο και η μάχη για το repeat της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:32 - 15.05.2024

Το 4/4 του Αλμέιδα στο Φάληρο και η μάχη για το repeat της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί που έχει κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο, σε επίπεδο πρωταθλήματος, γνωρίζοντας πως με ενδεχόμενη νίκη η ΑΕΚ θα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον τίτλο, για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Η Ένωση αν επικρατήσει των Πειραιωτών ουσιαστικά θα «κλειδώσει» την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος και οι οπαδοί θα ήθελαν να εμψυχώσουν Αλμέιδα και παίκτες πριν από ένα τόσο σπουδαίο ντέρμπι. Ωστόσο, όπως συνέβη και πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έτσι και τώρα πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό, η αστυνομία απαγόρευσε την προαναγγελθείσα παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Παρά την απαγόρευση της αστυνομίας όμως, πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν το παρόν στο «Κάραβελ» και εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους και τον Ματίας Αλμέιδα πριν την αναχώρηση τους για το Γ. Καραϊσκάκης».