Χαμός στην «OPAP Arena» για τον Χάρη Κοπιτσή (pics & vid)

Χαμός στην «OPAP Arena» για τον Χάρη Κοπιτσή (pics & vid)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:55 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 29.09.2024

Πολλοί φίλοι της ΑΕΚ έχουν μαζευτεί από νωρίς στην «OPAP Arena», προκειμένου να φωτογραφηθούν με τον παλαίμαχο άσο της Ένωσης, Χάρη Κοπιτσή.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Κυριακής (29/09, 21:30) σε ένα μεγάλο ντέρμπι για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Αμφότερες έχουν χάσει βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα και οι δύο να έχουν ανάγκη το «τρίποντο», προκειμένου να πλησιάσουν την κορυφή.

Φυσικά, η «OPAP Arena» αναμένεται κατάμεστη και μάλιστα οι φίλοι του Δικεφάλου έχουν δώσει το παρών από νωρίς στο γήπεδο της ομάδας τους. Και όχι μόνο για να μπουν άμεσα μέσα να πάρουν τη θέση τους.

Το... τρικ που ψάχνει ο Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:10 - 29.09.2024

Το... τρικ που ψάχνει ο Αλμέιδα

Ο Αργεντινός τεχνικός το έχει "παιδέψει" πολύ το αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έχει αναζητήσει για μια κίνηση που θα μπορεί να κάνει το ματ στον αντίπαλο

Ένας ακόμη λόγος που βρίσκονται από νωρίς στην «OPAP Arena» οι φίλοι της ΑΕΚ είναι επειδή εκεί βρίσκεται και ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, Χάρης Κοπιτσής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ «Meet the legends».

Οι οπαδοί του Δικεφάλου έχουν δημιουργήσει μία τεράστια ουρά έξω από το AEK Store για να φωτογραφηθούν και να πάρουν ένα αυτόγραφο από τον βετεράνο δεξιό μπακ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: