Αλμέιδα: «Αυτό το ματς θα μας βοηθήσει...»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Αυτό το ματς θα μας βοηθήσει...»

Sportal newsroom 00:09 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 14.08.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό και τόνισε ότι πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει την ομάδα του.

Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Super League, αφού στην πρεμιέρα της ήρθε ισόπαλη με 1-1 με τον Πανσερραϊκό στην «OPAP Arena».

Η Ένωση βρέθηκε από το 1ο λεπτό πίσω στο σκορ και στη συνέχεια παρότι δημιούργησε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι, το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να ισοφαρίσει και να πάρει έναν βαθμό.

Μετά τη λήξη της εν λόγω αναμέτρησης, ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδα του, ενώ τόνισε ότι αυτό το αποτέλεσμα θα βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό που συμβαίνει είναι πως ξεκινήσαμε το ματς από το 2ο λεπτό. Ο αντίπαλος προηγήθηκε γρήγορα. Έπειτα κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. Χάσαμε ακόμη και πέναλτι.

Οι ποδοσφαιριστές κάνουν προπονήσεις κάθε μέρα. Δεν υπήρχε έλλειψη σύνδεσης. Υπήρχαν κάποια λάθη αλλά δεν άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Κάναμε αυτά τα λάθη γιατί ήμασταν απεγνωσμένοι να επιτεθούμε. Αυτό θα μας βοηθήσει γιατί είμαστε οι νταμπλούχοι και πρέπει να δίνουμε πάντα περισσότερα».