Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Sportal newsroom 20:38 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στην «Opap Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στην «OPAP Arena» το βράδυ του Σαββάτου (26/8, 21:30) για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Αυτό είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος για την Ένωση, αφού το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με την Παναιτωλικό αναβλήθηκε λόγω του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης του Δικεφάλου με τους Σερραίους, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων». Ο Αργεντινός τεχνικός προχώρησε σε ροτέισον λόγω και της ρεβάνς με την Αντβέρπ για τα playoffs του Champions League.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Μοχαμάντι, Μήτογλου, Χρυσόπουλο και Σιντιμπέ να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γαλανόπουλος και Γιόνσον θα βρίσκονται στον άξονα, οι Ελίασον και Πισάρο θα είναι στις πτέρυγες, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φαν Βέερτ, με τον Μάνταλο να παίζει πίσω του.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ:

Αθανασιάδης - Σιντιμπέ, Μήτογλου, Χρυσόπουλος, Μοχαμάντι - Πισάρο, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Ελιάσον - Μάνταλος - Φαν Βέερτ

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

Χόβαν - Ντανκερλούι, Μπέργκστρομ, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης - Ουεντραόγκο, Στάικος, Ματίας, Πηλέας - Μούργος, Άλεξιτς.