«Μάχη» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με στόχο τη νίκη ψυχολογίας στο ντέρμπι της «OPAP Arena»

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

© Intime

«Μάχη» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με στόχο τη νίκη ψυχολογίας στο ντέρμπι της «OPAP Arena»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:41 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 14.08.2024

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν στην Opap Arena (30/10, 19:30) στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε μία «μονομαχία» που αναμένεται άκρως αμφίρροπη.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Opap Arena (30/10, 19:30) για τη 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι δύο «Δικέφαλοι» θα κοντραριστούν σε ένα ντέρμπι που αναμένεται άκρως αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Από τη μία η ΑΕΚ προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ την περασμένη Πέμπτη (26/10) γνώρισε την ήττα στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ (3-1).

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ αγνοεί την ήττα στο πρωτάθλημα από τις 3 Σεπτεμβρίου και το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ στην Ευρώπη το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ξεκινήσει ιδανικά τον όμιλο, έχοντας κάνει το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (3/3).

Οι δύο «Δικέφαλοι» βρίσκονται ισόβαθμοι στη βαθμολογία στην 3η και 4η θέση με 17 πόντους και στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που έχει ένα ματς περισσότερο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κάλενς, Ζίνι, Γκαρσία, Αραούχο και Χατζισαφί, ενώ από την άλλη οι Γκατσίνοβιτς και Πισάρο ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί για ακόμη μία φορά τις υπηρεσίες του ανέτοιμου Μάρκος Αντόνιο και του τραυματία Φελίπε Σοάρες, με τον Δικέφαλο να παρουσιάζεται πάνοπλος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρα , Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Ελίασον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα – Τσούμπερ – Πόνσε.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας – Σαμάτα.

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ

Βοηθοί: Μπορς, Κέμπτερ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η τρομερή σύμπτωση με το περσινό πρώτο ντέρμπι στην Opap Arena και τα διαφορετικά δεδομένα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:15 - 29.10.2023

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η τρομερή σύμπτωση με το περσινό πρώτο ντέρμπι στην Opap Arena και τα διαφορετικά δεδομένα

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν στην Opap Arena για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League (30/10, 19:30), ακριβώς έναν χρόνο μετά το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι στο νέο γήπεδο της Ένωσης.

4ος: Βεργέτης

VAR: Περλ, Μπουξμπάουμ

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!