ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming
i

©intime

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Sportal newsroom 15:15 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.08.2024

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Όλα όσα θα συμβούν στην «OPAP Arena» και όχι μόνο έρχονται στο Sportal.

ΑΕΚ- ΠΑΟΚ Live Streaming: Η μεγάλη «μάχη» μεταξύ των δύο «δικεφάλων» είναι προ των πυλών και το Sportal σε μια... μαραθώνια Δευτέρα θα βρίσκεται στην «OPAP Arena» για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τη σπουδαία βραδιά.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ την περασμένη Πέμπτη (26/10) θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπειτα από το τρομερό «διπλό» που πήρε στη Σκωτία απέναντι στην Αμπερντίν, στόχος του είναι να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς και να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Το Sportal θα βρίσκεται από νωρίς στην «OPAP Arena» με τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστα Τσίλη και τον Βασίλη Πολυχρονόπουλο να μεταφέρουν live όλο το κλίμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του σπουδαίου αγώνα. Βίντεο, φωτογραφίες και όλο το ρεπορτάζ σε live χρόνο από την «OPAP Arena».

Ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με άνεση του Ατρομήτου με 2-0 στην Τούμπα, ενώ από την άλλη η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Τρίπολη, αφού επικράτησε του Αστέρα με 3-0. 

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!