«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του Μάρσελ Ράτνικ»

Μάρτσελ Ράτνικ

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του Μάρσελ Ράτνικ»

Sportal newsroom 11:17 - 11.08.2024

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση του Μάρσελ Ράτνικ, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σλοβενία.

Ο Μάρτσελ Ράτνικ της Ολίμπια φαίνεται πως είναι στη λίστα τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τη σλοβενική έκδοση της ιστοσελίδας «Sportklub».

Πρόκειται για τον 20χρονο Σλοβένο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον ομάδων από την Ολλανδία και το MLS. Ωστόσο, οι προτάσεις που κατέθεσαν δεν κάλυψαν τις αξιώσεις της διοίκησης της Ολίμπια, με αποτέλεσμα να απορριφθούν.

Από την άλλη βέβαια, η Ολίμπια έχει ξεκαθαρίσει σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι όσο παραμένει ζωντανή στα προκριματικά του Conference League (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο, κέρδισε 3-0 την Σέριφ στο πρώτο ματς) δεν πρόκειται να παραχωρήσει κάποιον από τους παίκτες του ρόστερ της, αφού κύριος στόχος της είναι το League Stage.

Πάντως, το ποσό που φαίνεται να απαιτούν οι διοικούντες την Ολίμπια φαίνεται πως είναι κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά του, ο Μάρσελ Ράντικ έχει ήδη πραγματοποιήσει έξι συμμετοχές με την ομάδα την φετινή σεζόν ενώ τον περασμένο Γενάρη έκανε και την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική Σλοβενίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!