Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:26 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 29.05.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Opap Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (7/4, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Opap Arena!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ (7/4, 20:30) στο ντέρμπι κορυφής, με φόντο το προβάδισμα τίτλου.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Σβαμπ και Μεϊτέ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Κωνσταντέλια, Μουργκ και Ζίβκοβιτς.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Θυμίζουμε πως ο Τάισον έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τόμας.

Τον Γερμανό Στίλερ έστειλε η ΚΕΔ στο ντέρμπι κορυφής

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/4) τους ορισμούς των διαιτητών για τους αγώνες των playoffs και των playouts της Stoiximan Super League.

Η ΚΕΔ όρισε τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ στην αναμέτρηση της Opap Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως ο ίδιος είχε σφυρίξει ξανά στα μέρη μας στο περσινό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ των playoffs (είχε νικήσει με 4-0 η Ένωση), ενώ είχε βρεθεί, στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), αλλά και στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Στέφαν Λουπ, 4ος ο Περράκης και στο VAR ο Ντίνγκερτ Κρίστιαν με τον Μπουξμπάουμ.