Χαμός στη λήξη του ντέρμπι: Έντονη λογομαχία Κοσμά – Λουτσέσκου, χειρονομίες από τον Ρουμάνο στην εξέδρα για κλοπή (vid)

O έξαλλος Λουτσέσκου στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

© Glomex

Χαμός στη λήξη του ντέρμπι: Έντονη λογομαχία Κοσμά – Λουτσέσκου, χειρονομίες από τον Ρουμάνο στην εξέδρα για κλοπή (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:43 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 20.10.2024

Με τρομερή ένταση ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, αφού ο Γιώργος Κοσμάς και ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχαν έντονη λογομαχία μετά το παιχνίδι.

Δίχως νικητή και με κερδισμένο τον πρωτοπόρο Άρη ολοκληρώθηκε το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στην «OPAP Arena». Το γκολ του Μπάμπα Ράχμαν και εκείνο του Πιερό, ήταν αυτά που έκριναν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ένα παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με τρομερή ένταση, αφού στο τελικό σφύριγμα του αγώνα ακολούθησε ο... κακός χαμός. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου είχαν έντονη λογομαχία, η οποία και έληξε με παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε χειρονομίες προς την κερκίδα, υπονοώντας πως υπήρξε κλοπή στο ματς της Κυριακής (20/10)

Δείτε το βίντεο: