Στην ΑΕΚ παραμένουν στα... κάγκελα για διαιτησία και VAR στο ματς με την Κηφισιά

Στην ΑΕΚ παραμένουν στα... κάγκελα για διαιτησία και VAR στο ματς με την Κηφισιά

Κώστας Τσίλης 18:20 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 14.08.2024

Δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν στην ΑΕΚ πως δεν δόθηκε το πέναλτι στην ανατροπή του Γκαρσία και το μίνιμουμ που περιμένουν είναι την αυστηρή τιμωρία και του Τσαγκαράκη και του Φωτιά

Με δεδομένο πως έχουν περάσει πλέον 48 ώρες απ' όσα έγιναν στο ματς με την Κηφισιά και πολύ περισσότερο από την στιγμή που ακολουθεί την Πέμπτη ένα κρισιμότατο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μαρσέιγ, θεωρητικά στην ΑΕΚ θα είχε κοπάσει κάπως η οργή για την διαιτησία στην Καισαριανή. Στην πράξη όμως, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Στην ΑΕΚ παραμένουν στα... κάγκελα για όσα έγιναν στο ματς με την Κηφισιά και φυσικά επιμένουν πως αποτελούν αλλοίωση του αποτελέσματος. 

Τα γκολ που περιμένει η ΑΕΚ από τα φορ της και η εμπιστοσύνη του Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

02:38 - 06.11.2023

Τα γκολ που περιμένει η ΑΕΚ από τα φορ της και η εμπιστοσύνη του Αλμέιδα

Τόσο ο Πόνσε, όσο και ο Γκαρσία μετρούν πολλές χαμένες ευκαιρίες και ελάχιστα τέρματα μέχρι τώρα στη σεζόν, αλλά ο Αλμέιδα τους στηρίζει και ξέρει πως η ποιότητα αμφότερων, θα γίνει και αποτελεσματικότητα

Στην Ένωση εξακολουθούν να δυσκολεύονται να πιστέψουν πως ήταν δυνατόν να μην δοθεί από τον Τσαγκαράκη, αλλά πολύ περισσότερο από τον VAR Φωτιά που είχε όλο το χρόνο και όλες τις κάμερες στην διάθεση του, το πέναλτι στην πεντακάθαρη ανατροπή του Γκαρσία. Ένα πέναλτι που ήταν στο 90ο λεπτό. Προφανώς και στην ΑΕΚ θεωρούν αυτονόητη και την παραπομπή των δυο, αλλά και κατ' επέκταση την αυστηρή τους τιμωρία. Χωρίς αυτό να είναι κάτι όμως, που θα φέρει πίσω τους δυο χαμένους βαθμούς. 

Στην ΑΕΚ βλέπουν και ξαναβλέπουν την φάση, βλέπουν και τον διαιτητή που είναι στα δυο μέτρα απόσταση από το μαρκάρισμα πάνω στον Γκαρσία, βλέπουν και την καθαρή εικόνα της ανατροπής που δείχνουν όλα τα ριπλέι της φάσης και "τρελαίνονται" όλο και περισσότερο, αντί να ηρεμούν. Ίσως είναι η μοναδική φάση κατά την οποία δεν υπάρχει ουδείς, όποια ομάδα και αν υποστηρίζει, που να μην παραδέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη πως ήταν ένα σφύριγμα που έπρεπε να πάρει η ΑΕΚ και δεν το πήρε. Στην ΑΕΚ θεωρούν αυτονόητο πως θα πρέπει και ο διαιτητής και ο VAR να τιμωρηθούν αυστηρά, αλλά και αυτό δεν μπορεί να ρίξει τους τόνους της οργής, καθώς δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα που είναι δυο χαμένοι βαθμοί για την ΑΕΚ.