Πάρτι πρόκρισης με επτάρα για τη Νοά που περιμένει την ΑΕΚ

Πάρτι πρόκρισης με επτάρα για τη Νοά που περιμένει την ΑΕΚ

Sportal newsroom 22:14 - 25.07.2024

Η Νοά διέλυσε τη Σλιέμα Γουόντερερς με 7-0 και εξασφάλισε ουσιαστικά από το πρώτο ματς το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου περιμένει την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μπορεί να μην «καθάρισε» από το πρώτο ματς την πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, μετά το 4-3 επί της Ίντερ ντ΄ Εσκάλδες, ωστόσο, το έκανε η μία εκ των δύο ομάδων που αποτελούν το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλός της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εάν, λοιπόν, η Ένωση δεν πέσει «θύμα» τεράστιας έκπληξης με τον σύλλογο από την Ανδόρα, στη ρεβάνς της 1ης Αυγούστου, και προκριθεί, τότε στον Γ΄ προκριματικό θα παίξει με τη Νοά. Η ομάδα από την Αρμενία έκανε «σκόνη και θρύψαλα» με 7-0 την Σλιέμα Γουόντερερς (Μάλτα), «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Χατ-τρικ για τους Αρμένιους πέτυχε ο Πορτογάλος επιθετικός, Γκονσάλο Γκρεγκόριο, ενώ σκόραραν και οι Πίνσον, Σινάρι (δύο γκολ), Φερέιρα. Βασικός με τους Αρμένιους ήταν και ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΟΦΗ, Γκούντμουντουρ Θοράρινσον.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Πορτογάλος τεχνικός, Ρουί Μότα, είναι η ακόλουθη: Κανσάρεβιτς, Μιλίνκοβιτς (65' Φερέιρα), Πάμπλο, Σίλβα, Τοράρινσον, Αβανεσγιάν (63΄ Χαμπαρτζουμγιάν), Γκάμπος (74' Ουλάντ Ομάρ), Μανβελγιάν, Σινάρι, Γκρεγκόριο (79΄ Ματέους Αϊας), Πίνσον (63΄ Σανγκαρέ).