Παρών αυτός που έδωσε και τις δυο ασίστ, παρών και ο ένας από τους δυο σκόρερ

Γκατσίνοβιτς - Ελίασον

i

Γκατσίνοβιτς - Ελίασον/©Intime

Παρών αυτός που έδωσε και τις δυο ασίστ, παρών και ο ένας από τους δυο σκόρερ

Κώστας Τσίλης 08:28 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 14.08.2024

Ίδια ημερομηνία είναι ξανά φέτος το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και παρών θα είναι και αυτός που έδωσε τις δυο ασίστ στην περυσινή νίκη και ο ένας εκ των δυο σκόρερ

Προφανώς και όλα όσα έγιναν στην περυσινή σεζόν για την ΑΕΚ, έχουν μείνει στην περυσινή σεζόν. Το βιβλίο του νταμπλ έχει κλείσει και τώρα γράφονται νέες σελίδες, όπως συνηθίζει να λέει ο Ματίας Αλμέιδα. Παρόλα αυτά, τα έφερε έτσι η τύχη, που και το φετινό ματς με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι ακριβώς την ίδια ημερομηνία με το περυσινό. Και ήρθαν και έτσι τα πράγματα, που κανονικά το παρών στο παιχνίδι θα δώσει και αυτός που θα έδωσε τις δυο ασίστ στην περυσινή νίκη της ΑΕΚ με 2-0 και αυτός που πέτυχε το ένα από τα δυο γκολ.  

Ο Νίκλας Ελίασον ήταν αυτός που έκανε το... σερβίρισμα τόσο στο τέρμα του Γκαρσία, όσο και σ' αυτό του Γκατσίνοβιτς, στο περυσινό ματς με τον ΠΑΟΚ. Και ο Σουηδός ακραίος επιθετικός, θα είναι κανονικά παρών. Δεν υπήρχε άλλωστε ζήτημα περί του αντιθέτου. Μάλιστα το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει και στην βασική ενδεκάδα και στο δεξί άκρο της επίθεσης της ΑΕΚ, καθώς έμεινε στον πάγκο την Πέμπτη στην Μασσαλία απέναντι στη Μαρσέιγ. 

Ο Ελίασον είναι από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες της ΑΕΚ. Μια ασίστ και το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ, "έγραψε" την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη. Ενώ έχει ήδη φτάσει στις τέσσερις τελικές πάσες στο πρωτάθλημα και είναι στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας στην Superleague. Ποντάρει πολλά ο Ματίας Αλμέιδα στην παρουσία του Ελίασον, ειδικά σ' ένα τέτοιο παιχνίδι όπως το σημερινό απέναντι στον ΠΑΟΚ

Όσο για τους δυο σκόρερ στο περυσινό αντίστοιχο ματς, μέχρι και την τελευταία στιγμή υπήρχε η αίσθηση πως θα είναι απόντες. Αμφότεροι. Τελικά ο Γκατσίνοβιτς, ο οποίος πέρυσι είχε πετύχει το δεύτερο γκολ και είχε "κλειδώσει" τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, προπονήθηκε κανονικά χθες. Και είναι στις επιλογές του Αλμέιδα για την αποστολή. Μένει να φανεί, αν θα μπορέσει να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα. Μοιάζει δύσκολο, μόλις με μια προπόνηση, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!