Πέντε σύνδεσμοι οπαδών της ΑΕΚ στην Κύπρο τίμησαν τον Αλμέιδα (pic)

Πέντε σύνδεσμοι οπαδών της ΑΕΚ στην Κύπρο τίμησαν τον Αλμέιδα (pic)

Sportal newsroom 23:16 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 17.07.2024

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονται στην Κύπρο βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να τιμήσουν τον Ματίας Αλμέιδα.

Το πρωί της Τετάρτης (17/07) αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ προς την Κύπρο για το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. Εκεί, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (18/07, 20:00) την Ομόνοια στην πρόβα τζενεράλε πριν από τα προκριματικά του Europa Conference League.

Μάλιστα, το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης πραγματοποίησαν και την προπόνηση τους στην Κύπρο, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το φιλικό κόντρα στην Ομόνοια, το οποίο είναι το πιο σημαντικό σε σχέση με τα προηγούμενα που έδωσαν οι «κιτρινόμαυροι» στην Ολλανδία.

Το φιλικό με την Ομόνοια, είναι για την ΑΕΚ το μοναδικό κανονικό τεστ για την Ευρώπη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:01 - 17.07.2024

Το φιλικό με την Ομόνοια, είναι για την ΑΕΚ το μοναδικό κανονικό τεστ για την Ευρώπη

Σ' αυτό το ματς που θα δώσει η Ένωση στην Κύπρο, θα μπορέσει ο Αλμέιδα για πρώτη φορά να τεστάρει τις αγωνιστικές του σκέψεις για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 24 Ιουλιού.

Φυσικά, οι οπαδοί του Δικεφάλου που βρίσκονται στην Κύπρο, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτη η παρουσία της αγαπημένης τους ομάδας στη χώρα τους. Έτσι, πέντε σύνδεσμοι οπαδών της ΑΕΚ στην Κύπρο (ΕΦΑΛ, Παγκύπριος Λεμεσσού, Παγκύπριος Λάρνακας, Πανγκύπριος Αμμοχώστου, Σύνδεσμος Πάφου) επισκέφθηκαν απόψε το ξενοδοχείο της κιτρινόμαυρης αποστολής και παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον προπονητή μας Ματίας Αλμέιδα.

«Πέντε σύνδεσμοι οπαδών της ΑΕΚ στην Κύπρο (ΕΦΑΛ, Πανγκύπριος Λεμεσσού, Πανγκύπριος Λάρνακας,Πανγκύπριος Αμμοχώστου, Σύνδεσμος Πάφου) επισκέφθηκαν απόψε το ξενοδοχείο της αποστολής της ΑΕΚ και παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον προπονητή μας Ματίας Αλμέιδα. Η καρδιά της ΑΕΚ πάντα χτυπά εδώ δυνατά, πιο δυνατά! Σας ευχαριστούμε!», έγραψε σε ανάρτηση της στο Facebook η ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία συνόδευσε με διάφορες φωτογραφίες.