«Πέταξε» για Κύπρο η ΑΕΚ (vid)
i

© Intime

«Πέταξε» για Κύπρο η ΑΕΚ (vid)

Sportal newsroom 13:25 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 17.07.2024

Το ταξίδι της για την Κύπρο ξεκίνησε η αποστολή της ΑΕΚ, εκεί όπου θα δώσει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια.

Το πρωί της Τετάρτης (17/07) αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ προς την Κύπρο για το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. Εκεί, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (18/07, 20:00) την Ομόνοια στην πρόβα τζενεράλε πριν από τα προκριματικά του Europa Conference League.

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να πάρει στην αποστολή τόσο τον Κοϊτά, όσο και τον Στρακόσια. Κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους δυο, στο τεστ απέναντι στην Ομόνοια. Αντίθετα ο Περέιρα θα παραμείνει στην Αθήνα.

Ο Αλμέιδα έχει «δείξει» Οντουμπάτζο και σέντερ φορ - Τι ισχύει με Γιαννούλη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:22 - 17.07.2024

Ο Αλμέιδα έχει «δείξει» Οντουμπάτζο και σέντερ φορ - Τι ισχύει με Γιαννούλη

Για την ΑΕΚ υπάρχουν συγκεκριμένες μεταγραφικές προτεραιότητες, τις οποίες εμμέσως πλην σαφώς υπέδειξε ο Αργεντινός τεχνικός και τις οποίες προχωρά για να κλείσει άμεσα - Τα δεδομένα για το αριστερό μπακ που επίσης ψάχνει η Ένωση

Και αυτές τις δυο μέρες που θα απουσιάσει η υπόλοιπη ομάδα στην Κύπρο, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα. Το ίδιο και ο Μουκουντί με τον Τσιλούλη, που ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο «κουβάλησαν» από την προετοιμασία στην Ολλανδία.

Το φιλικό θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote TV2, ώρα 20:00 στο Γ.Σ.Π.