Πότε είναι η ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες
i

© Intime

Πότε είναι η ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες

Sportal newsroom 23:43 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 24.07.2024

Δείτε πότε είναι ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η ΑΕΚ μετέτρεψε το πάρτι σε θρίλερ, πήρε τη νίκη επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες με 4-3 αντί για... 6-1 και πλέον ξέρει πως στη ρεβάνς πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτική.

Πότε είναι η ρεβάνς; Η Ένωση θα φιλοξενηθεί από την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στο «Κομιουνάλ» την Πέμπτη (01/08) και ώρα 19:30 και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμα πρόκρισης που πήρε στο πρώτο ματς, ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αλμέιδα: «Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε ακριβά»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες με 4-3 για το Conference League και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Πρώτα απ' όλα καλησπέρα, πιστεύω κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Για 66 λεπτά τα πήγαμε καλά. Και μετά κάναμε τα λάθη και τα πληρώσαμε ακριβά».

Για τον Λιούμπισιτς που έπαιξε σε θέση... αντί-Αραούχο: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω ποδοσφαιριστές. Ο Λιούμπισιτς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το τι πιθανότητες δίνει για την πρόκριση: «Δεν μπορώ να δώσω αριθμούς. Παίζουν 11 εναντίον 11 και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις».