Πότε είναι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Νόα
i

© Intime

Πότε είναι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Νόα

Sportal newsroom 21:45 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 01.08.2024

Δείτε την ημέρα του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με τη Νόα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία, που πέτυχε χατ-τρικ, η ΑΕΚ έκανε κανονικό... πάρτι αυτή τη φορά, επικρατώντας της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες με 4-0 στην Ανδόρα και πέρασε στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Νόα από την Αρμενία. Σύμφωνα με οδηγία της UEFA το πρώτο παιχνίδι στο Γερεβάν θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Αυγούστου, με την ώρα έναρξης να μην είναι γνωστή ακόμα. Και αυτό γιατί έχουν περάσει κι άλλες ομάδες από την Αρμενία στην επόμενη φάση και η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί την Τρίτη (06/08) ο αγώνας των «κιτρινόμαυρων».

Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν θα επιστρέψουν στην Αθήνα από την Ανδόρα την Παρασκευή (02/08) και τη Δευτέρα (05/08) αναχωρήσουν για την Αρμενία. Όσον αφορά τη ρεβάνς της «OPAP Arena» θα γίνει στις 15 Αυγούστου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!